Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

View-source: na android FF

Od: herd® odpovědí: 5 změna:
dobry den, nutně poťřebuji na mobilnim browseru Fitefox for android možnošt vidět zdroják stránek a že třeba před url napíšu view-source:. To.mi ale nefunguje ,pouze se mi zobrazí
"
Cannot Complete Request
Additional information about this problem or error is currently unavailable.
...Try again..."
V chrome to jde . v FF pro pc taky, ale já to chci pro FF a pro android.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Fennec je fork mobilního firefoxu který odstraňuje proprietární bordel a má povolený jak about:config tak i view-source:

Popřípadě by to ještě mohlo jít ve Firefox Nightly.

hodnocení

No vidíš a já fennec mám. about:config mi jde a využívám ho.
A mimochodem, kde najdu nabídku Page?
z tohoto popisu: github.com/...
Menu -> Page ->Show Source

No vypadá to že už to tam není, mě to popravdě ani nenapadlo hledat, já jsem to rovnou zkoušel přes view-source:

Ono to jde celkově s Firefoxem do háje, ten jejich závod v odstraňování věcí nedopadne dobře, ale pro uživatele ještě hůř. Už teď je s Chromia nový Internet Explorer a google neustále dokazuje že nejsou o moc lepší.

kmet
hodnocení

0x
Zrovna ff je na tohle úplně nevhodnej, aspoň teda od cca před rokem a půl kdy jsem přešel na operu, protože ff ze dne na den velkou aktualizací kompletně předělali a zamezili všemu nastavování. U opery jde view-source:

hodnocení

Řekl bych, že kdysi mito šlo. Ale nevteď? Čím? Verze stejná. Možná doplňky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma w-source

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]