dobry den, nutně poťřebuji na mobilnim browseru Fitefox for android možnošt vidět zdroják stránek a že třeba před url napíšu view-source:. To.mi ale nefunguje ,pouze se mi zobrazí " Cannot Complete Request Additional information about this problem or error is currently unavailable. ...Try again..." V chrome to jde . v FF pro pc taky, ale já to chci pro FF a pro android.
No vidíš a já fennec mám. about:config mi jde a využívám ho. A mimochodem, kde najdu nabídku Page? z tohoto popisu: github.com/... Menu -> Page ->Show Source
No vypadá to že už to tam není, mě to popravdě ani nenapadlo hledat, já jsem to rovnou zkoušel přes view-source:
Ono to jde celkově s Firefoxem do háje, ten jejich závod v odstraňování věcí nedopadne dobře, ale pro uživatele ještě hůř. Už teď je s Chromia nový Internet Explorer a google neustále dokazuje že nejsou o moc lepší.
Zrovna ff je na tohle úplně nevhodnej, aspoň teda od cca před rokem a půl kdy jsem přešel na operu, protože ff ze dne na den velkou aktualizací kompletně předělali a zamezili všemu nastavování. U opery jde view-source:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.