Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
pořídil jsem si nový notebook HP Probook a mám problémy s bluetooth. Už podruhé se mi stalo, že mi přestala reagovat myš a další bluetooth zařízení. Poprvé jsem odebral ovladače, nainstalovat znovu a pak to šlapalo. Teď se mi to stalo podruhé a přeinstalace ovladačů nepomáhá, restarty rovněž ne. Bluetooth se tváří jako zapnuté, ale nedokáže najít žádné zařízení, stejně tak žádné zařízení nedokáže najít notebook. Na notebooku běží Wíndwos 11, dokázal by prosím někdo poradit co s tím?
Děkuji moc
Kratol 77
Nepoužívejte vestavěný BT, ale BT USB dongle.
Je to asi trochu "na hlavu", ale přesně na tohle mne upozorňoval prodejce, když jsem synovi do školy kupoval nový NB.
Děkuji, ale to asi není úplně vhodné řešení. Notebook nebyl nejlevnější a předpokládám, že taková základní věc by asi měla normálně fungovat.
Já Vám věřím...notebooky HP mám doma dva.
Ale za vyzkoušení nic nedáte..
A reklamovat samozřejmě můžete a je to vaše plné právo.
Štvě mě to, zvlášť u nového zařízení. Před chvílí se mi bluetooth zase rozjelo, pak to upadlo do režimu spánku a od té doby je zase mrtvé. A řešit to prostřednictvím donglu by mě docela štvalo, nekupuji si výrobek u kterého něco deklarují aby to tam pak nefungovalo.
Ahoj,
předně děkuji za odpověď. Veškeré možnosti úspory energie jsem povypínal, navíc se to stejně stává na baterii a i když je připojeno do sítě (drtivá většina provozu). Opětovné vypínání a zapínání bluetooth (režim letadlo) jsem zkoušel a bez úspěchu. HP Support mi poslal odkazy na několik nových ovladačů, kdy po jejich instalaci a restartu se bluetooth rozjel a za dvě minuty přestal fungovat, pak zase začal fungovat a pak zase přestal. Různé návody v angličtině jsem se snažil hledat, postupoval dle nich, ale bohužel problém nic nevyřešilo.
Děkuji moc
Kratol77
Tak problém zdá se evidentně vyřešen, ale nechápu, že si s tímhle neví rady HP Support.
Správce zařízení -> Zobrazit -> Zařízení podle připojení -> Najít bluetooth zařízení (v mém případě Realtek Wireless Bluetooth adapter) -> Vlastnosti -> Řízení spotřeby -> odškrnout "Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie".
Jen tedy nechápu, proč se tváří celou dobu jako zapnuté, i když je ve výsledku odpojené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.