Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Softwear prroblém z vytvářením složky a při kopírování souboru

Od: maraton® odpovědí: 5 změna:

Moc vás prosím,můžete mě někdo poradit.Jsem starší uživatel počítače a nevím si rady.Když něco chci kopirovat ze složky do složky nebo na jiný disk ,tak stahování se zastaví na 99 procentech a kopírovaná složka není vidět ,po restartu se to objeví jako když bylo vše v pořádku zrovna tak když chci vytvořit novou složku ,tak nic neni vidět že by se vytvořila po uzavření a znova otevření se objeví.Nevím si rady.Dík předem za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Těžko radit, když vlastně nic nepovíš.
Jaký máš systém, jak a případně v jakém programu kopíruješ. Velikost souborů, systém v jakém je disk naformátován.
hodnocení

Zapomněl jsem napsat a doplňuji mám Windows 10 a nedávno mě všechno kopírovali v servisu op systém z dísku kde bylo málo místa na disk o velikosti 1 Tera. Jak jsem psal i když kopíruji ze složky z disku na jiny disk do složky tak se mě to ukáže až to uzavřu a opět složk otevřu.Když něco chci vymazat tak to ani v koši nic není tak po znovu otevření koše to tam je.

vojel

A to byl nový značkový počítač s windows desítkama od výrobce?

Asi ne co? To bude nějaká stará pomalá plečka, Nejlíp ještě smontovaná z různých dílů - kam někdo nainstaloval nelegálně windows?

Takovýdle chování pamatuju prostě z počítačů, které už nestíhají a je tam něco špatně... prostě se to chová jako když šlápneš do hovna... zaručena metoda je vyhodit to a koupit nový pořádný železo, Ale to asi nechceš slyšet. Kdo šetří má za 3. Pardon vlastně platit třikrát. Minimálně časem na řešení problémů. Ale třeba bude stačit jenom: vyměnit harddisk, vyměnit základní desku, vyměnit procesor, vyměnit paměti, Případně odpojit zbytečné periferie, anebo jenom přeinstalovat okna, ale o tom dost pochybuji. Nakonec, může to způsobovat jenom nevhodný napájecí zdroj...

Jak říkám, vzhledem k ceně času nejjednodušší pro mě vyměnit hardware, pro tebe to může být jinak.

hodnocení

0x

kdyz neco zkopirujete do noveho umisteni a pak to nevidite, dejte po dokonceni kopirovani F5 jestli se to tam zobrazi ( mackejte klidne nekolikrat ).

Jaky mate antivir?

A je ten pocitac spis pomalejsi nebo je rychly?

kukel
hodnocení

0x
Jakym přikazem?
Kde je vystup a progress?, v jakem os?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]