Dobry den. Na PC se přítelovi objevil dokument, vytvořený (stažený) v úterý ráno v době, kdy byl PC vypnutý a byl úplně mimo nej. Je vyloučené ze by v te době k němu měl někdo jiný fyzicky přístup. Dokument je ve formátu PDF a týká se mojí práce. Ja však u nej na PC nikdy služební věci neřešila a tou dobou jsem byla 700km daleko. Jediné pojitko muže byt email, na který jsem se přihlásila v minulosti na služebním PC, i u přítele. Ale už je to hodně dávno. Je to dokument který je starý a viděla jsem ho tak maximálně jednou. Jak se to mohlo stát? Děkuji za odpověď.
Vypnutý počítač nepracuje, takže ani nic nestahuje, možná jste klikla na uložit heslo u přítele, přítel se podíval a něco si nedávno našel a tak z prči změlil datum u souboru, kdyby náhodou jste to objevila. Samozdřejmě je to jenom teorie
Pokud kliknete v Adobe Readeru třeba jen na poznámku, má program za to, že obsah se změnil a ptá se, zda chcete soubor uložit. I když se nic nezměnilo, soubor se uloží na disk pod novým datem.
Údaje o vytvoření a změně souboru jsou v metadatech souboru PDF (Created, Modified) - viz vlastnosti souboru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.