Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paušální služba

Od: mirek54* odpovědí: 5 změna:
Mám dotaz, jestli o tom něco víte, včera jsem si zadal službu You Neo u O2, ale dnes jsem jí hned zrušil, nebudu říkat proč. Ale jestli nevíte náhodou jak dlouho potrvá zrušení služby. Ještě je pořád mám ale nepoužívám. Pán z prodejny O2 říkal že bych neměl nic platit když jsem do 14 dnů dal ještě výpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

watch
hodnocení

0x

Nevím co říkal pán, ale už služeb platí, že když je začneš čerpat, tak začneš platit, to je přece uvedeno v podmínkách, že zákona, pokud ta služba by to měla jinak, tak by to bylo v podmínkách té služby uvedené.

Pro tu zákonnou možnost platit ihned myslím že musí být v podmínkách věta že zákazník výslovně souhlasí se započetím dodávky ještě před uplynutím čtrnáctidenní lhůty nebo tak něco...

Spíš se informuj na infolince*11, tam budou mít přesnější informace, ale nejpřesnější informace dostaneš písemně, Tomu si dávají majzla co ti napíši, přes chat nebo email, ale email na ně asi těžko zjistíš :)0

mirek54*
hodnocení

Takže když jsem jí zrušil dneska, teoreticky zaplatím za jeden měsíc a pak konec
watch

No měl bych zaplatit nula nebo jeden měsíc, kdoví... to musí být definováno někde v podmínkách.

nejlepší služby jedou až do konce zaplaceného období, případně mají na začátku 14 dní zdarma. Zkus zavolat na tu infolinku 800 02 02 02 (*11) a tam se zeptat, pokud tě to tak moc zajímá.

Pokud to je totiž něco k paušální službě, no tak se to dozvíš až na dalším vyúčtování, když se jich nezrptáš.

mirek54*
hodnocení

No já se toho pána zeptal a ten říkal že je ta 14 denní lhůta takže bych neměl platit nic, ale třeba v O2 guru v jejich chatu mi řekli že je tam 30 denní výpovědní lhůta a platba musí být za jeden měsíc
watch

No pokud by tam byla výpověďni lhůta, Tak ti stále ta služba poběží, tak to snad můžeš nějak zjistit ne? Třeba v moje O2?

musíš tam zavolat po telefonu a zeptat se konkrétně ke tvému číslu a neřešit nějaké obecné plky s prodavačem a nebo na četu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]