Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesileni mp3

Od: marian® odpovědí: 13 změna:

Dobry den potřebuji zesilit mp3 použival sem mp3gain ale ted ho na desitkach nemužu rozjet poradi někdo čim ho nahradit děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, nejen toto, ale hodně dalších úprav zvuku umí free program Audacity pro OS Windows (je i jako aplikace pro mobil nebo tablet v Google Play). Zdravím!
doplněno 04.06.23 14:08: marian - dejte potom vědět, jak jste problém vyřešil použitím zde doporučeného programu MP3gain, když MP3gain již v PC máte, ale prý nefunguje. Jestli jen neztrácíte zbytečně čas.
Souhlas, pokud se s Audacity naučíš nebudeš hledat nic jiného.
Dokonalé je i potlačení šumu ve zvukovém záznamu.
Jinak i mix zvuků je také kvalita.
Je jen potřeba si stáhnout kodek pro výstup v Mp3

Potlačení šumu zkresluje hudbu.

ml

Ale audacity dělá rekompresi, zvuk nejdřív dekomprimuje, člověk na něm může provádět úpravy a pak ho může uložit třeba zase do MP3. Na takovou práci je to trochu kanón na vrabce.

Audacity existuje pro všechny běžné operační systémy, nejen pro windows, ale i pro linux a taky pro raspberry a spoustu dalších, které neznám.

hodnocení

0x

Používám MP3Gain mi ve Win10 22H2 funguje normálně...

vibe2*

Ano, funguje.

MP3Gain jsou vlastně dva programy:

"mp3gain.exe" ... backend (command line). Nápověda: "mp3gain.exe -h"

a

"MP3GainGUI.exe" ... GUI (Grafical User Interface - grafické uživatelské rozhraní)

Spouštějte to grafické rozhraní.

hodnocení

mužeš prosim zaslat odkaz na ten program děkuji

slunecnice.cz/...

(Při instalaci tam je i čeština...)

vibe2*

Já bych to se Slunečnice nestahoval ... těch pár anglických frází není problém.

Oficiální stránky jsou zde - je i novější betaverze:

mp3gain.sourceforge.net/...

Čeština je součástí originální instalace..
Dá se to stáhnout kdekoliv.. Je to freeware

hodnocení

0x

Já používám Format Factory, kde se kromě převodu různých audio i video formátů dá nastavit i hlasitost nahrávky, protože jsem u některých audioknih narážel na nedostatečnou hlasitost pro poslech v autě.

hodnocení

děkuji za rady a tipy mp3gain už funguje *palec2*

ml
hodnocení

0x

Dá se použít mp3 direct cut, kde se taky dá nastavit gain. I když jeho hlavní funkcí je bezeztrátové dělení MP3 na kousíčky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]