Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den všem.
Jeden poskytovatel u kterého máme web má nejspíše nějaký vypadek...nejdou mu jeho stránky a nechodí mi email, které mám pod jejich účtem.
Resp. jsem testoval od x lidí, aby záměrně mi poslal každý z nich email...email odešel ale nedorazil na požadovanou adresu - kontaktoval jsem správce těch stránek, zatím neodpověděl. Co je ale hlavní?
Očekával jsem dnes x důležitých emailů - ani jeden nedorazil. Co se stane v takovém případě? Někde se nahromadí a až vše od poskytovatele bude fungovat, tak dodatečně dorazí nebo už je nikdy neuvidím? Res. zákazník mi píše a já o tom ani nevím?
Děkuji.
Přátelé - poradíte mi? Jak jsem psal. Očekával jsem důležité email zprávy v ten den a objednávky zboží. Tzv akce co jsem na ten den měl přišla úpllně v niveč. Přišel jsem tím o dost peněz. Myslíte, že se dá na poskytovatele nějak obrátit s poskytnutím třeba slevy pro příští rok na provoz jejich služeb? Protože toto přišlo od nich - jo jinak email nešel více jak 5 dní! Ztráty tedy poměrně velké.
Dobrý den,
během minulého týdne docházelo k rozsáhlým útokům na naši páteřní síť. Z toho důvodu docházelo k výpadkům poštovních služeb. Pokud se odesílateli zobrazila chybová zpráva, bohužel tento mail již nedojde. Za vzniklý problém se Vám omlouváme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.