Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení k fb

Od: lenka123 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mam problém s přihlášením, nevím heslo, pouze staré, ale email i tel.cislo me funguje v pohodě. Problem je v tom, že mi fb nechce poslat nový kód, ale posílá mi dva dny dokola pořád ten stejný, který logicky nefunguje a když ho tam zadàm, odepíše to, že jsem to zkusila mockrát, ať to zkusím později ale kdy? Hlavně to není ani úplně moje vina, protože nejdřív mě kódy nepřišly, a potom jich přišlo pět různých naráz, tak jsem ten poslední zadala a potom se objevilo, ať napíšu nové heslo, a když jsem ho napsala, napsalo mi to vyskytla se chyba. Takže teď nefunguje žádné heslo a kódy chodí pořád ty stejné nefunkční. Asi 20x mi poslali ten samý. Myslíte, že mi ještě někdy fb pošle nové fungující kódy, případně jak dlouho to může trvat, jestli tam je nějaký limit? Mám tam dvoufázové ověření. Nejvíc mě štve, že mám jakoby vše u sebe v pořádku. Ještě mám i stejný telefon, tak nechápu v čem je takový problém. Děkuji za odpověď, jestli se vám taky někomu stalo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já bych místo čekání spíš kontaktoval podporu Facebooku pokud tedy chcete ten účet nějakým způsobem zpět. Respektive se k němu dostat.

hodnocení

0x

Dobrý den,

zkušenost jako Vy sice nemám, pouze jsem řešil zablokovaný FB a obnovu opravdu standartní cestou,

kdy to šlo hladce obnovit.

Spíš mám nějaké trošku detailnější znalosti z oblasti IT.

Zkusil bych ovšem jiné zařízení na to přihlášení.

V první řadě bych si vyčistil telefon

- vymažte si aplikaci FB

- optimalizujte si standartně telefon, (ve správci systému - pokud máte Android, u IPhone nevím.) Potom telefon restartujte. Tím by se měl na vaší straně, co nejvíc zkrátit ten čas, kdy čekáte na zprávu kod od FB. .

-pokud používáte pouze telefon k práci s FB, nyní nainstalujte znovu tu aplikaci FB.

-zkuste se přihlásit.

--------------------------------------------------------------------

Tyto stránky jse určitě četla.

facebook.com/...

Pokud to nefunguje, vyzkoušejte k přihlášení do FB počítač. (ověřený, nejlépe rodinný, nikoliv veřejný)

Pokud ani to, nezabere, napište mi,

Jan

hanna

Dobrý deň, mám problém s tým, že som zabudla heslo na FB a email mi nefungoval, ale kedže email som nakoniec dokázala obnoviť, tak som sa skúsila prihlásiť aj na FB, ale nechce mi poslať kód na obnovu hesla. U6 som všetko reštartovala a skúšala som to aj na PC a stále nič, neviemte mi poradiť prosím? Poprípade napísať, kam mám písať na FB aby mi obnovili heslo alebo aspoň polali kód.

Ďakujem

Dobrý den paní Hanno,

reset hesla na FB nijak nesouvisí s posíláním resetovacího hesla na váš Email. Zablokovaný email, nesouvisí nijak s vaším Facebookem. Pokud Vám nepřišla zpráva s novým helem pro FB, podívejte se pečlivě v mailu i do složky HROMADNÁ nebo SPAM.

Vyzkoušejte se přihlásit do FB také telefonem, přes Tel.číslo.

Pokud ani to nepomůže, patrně byl účet špatně svázán s emailem a účet na FB byl odcizen.

Pro všehny případy doporučuji nepoužívat nikde stará přihlašovací hesla do FB ani to původní do emalu.

Vyměňte je.

Šance na obnovu není.

S pozdravem Jan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]