Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola příkazu ROBOCOPY pro CMD

Od: jykebara® odpovědí: 7 změna:

WIN 10

ROBOCOPY "H:\zelenina" "J:\hotovo" *OKURKY* /S /tee /eta

Ahoj,

Chtěl byh poprosit o radu, jak opravit tento příkaz pro příkazovou řádku.

Mám složku ZELENINA a v ní mnoho podadresářů s názvem OKURKY, i se soubory.

Jde mi o to, že chci vykopírovat všechny adresáře s názvem OKURKY a uložit je i s cestou do

adresáře J.\hotovo.

Prosím, poradíte mi jak na to?

Zkoušel jsem hvězdičkovou konvenci, ale dělám tam něco špatně.

Díky, H.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
ROBOCOPY "H:\zelenina" "J:\hotovo" OKURKY* /S /E /TEE /ETA
Zkuste
doplněno 01.06.23 21:40: Tím pádem
ROBOCOPY "H:zelenina" "J:hotovo" *OKURKY* /S /E /COPYALL /R:2 /W:2 /TEE /ETA
A tím že /COPYALL: Zkopíruje všechny atributy souborů (včetně oprávnění).
Z
/R:2: Počet opakování při chybě kopírování (v tomto případě 2).
/W:2: Počet sekund čekání mezi opakováními kopírování (v tomto případě 2).
Poslední dva body nejsou důležité
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.

Tenhle příkaz který mi posíláte, právě nefunguje.

Ten vypbírá pouze soubory s názvem okurky, tedy (např.Okurky.jpg)

nikoliv z adresářů s názvem OKURKY.

J.

hodnocení

Prosím Vás Pane pepa678,

když mi to sem napíšete, vyzkoušel jste to?

Nefunguje to,

je to blábol z chat al bing. Nic takového není. Pro tu operaci, kterou jsem zadal,

tyto přepínače /COPYALL /R:2 /W:2 nejsou absolutně potřeba.

Navíc *OKURKY* Vám též hledají leda tak soubory, nikoliv názvy adresářů.

Píše se to jinak.

hodnocení

0x
Tím pádem vás nechápu co chcete provést. Soubory co mají název okurky převést na jiný Disk chápu to správně? Zkoušel jsem na win oba dva příkazy a víceméně všechno mi to z bodu A do bodu B převedli. ROBOCOPY zdroj cíl [soubor [soubor]...] [parametry] obecný vzorec na převod zní nějak takto. S tím že zdroj je počáteční cesta. Cíl je cílová cesta. Soubor ke kopírování označen ** pravda že já to zkoušel na win 11 a 7 desítkovou nemám
hodnocení

Dobrý den,

Vy právě píšete o souborech, ale stále píši o ASRESÁŘÍCH. Soubory jako takové,i celé zálohy, ty já vykopírovat umím, umím je filtrovat a robocopy používám v mnoha modifikacích už mnoho let.

Představte si, že máte obreovskou složku s názvem PODSTATNÁ_JMÉHNA, a ta má tisíce podadresářů.

Komplikované podradresáře, celý strom, podadresářů (SLOŽEK) třeba s věcma. Třeba MOTYKA, MARIE, ULICE, LÍPA, MRAVENEC, BRNO, NOVÁK, TŘEŠNĚ, atd. Tyto podadresáře, jsou duplicitně, ale NEJSOU stejné, obsahují občas shodné, a občas jiné SOUBORY s jinými názvy a je jiný také počet souborů..

Já potřebuji, ze zdrojového PODSTATNÁ_JMÉNA , přesunout všechny adresáře s názvem ULICE do cíle, který má název VYBRANÉ. Musí se zachovat adresářová struktura, protože každá ta složka ULICE, obsahuje jIné sobory, občas i vzájemně duplicitní soubory a není možné to míchat.

S pozdravem, Jan

hodnocení

0x

Nějak nechápu, jak můžete mít v adresáři více složek se stejným názvem? Je to nesmysl a systém se tomu logicky sám brání !

Kontrola příkazu ROBOCOPY pro CMD
hodnocení

Mě už se nějak nechce Vám to vysvětlovat.

Připadá mi, že jste to nečetl.

To dá asi rozum, že nemůžou být dvě složky vedle sebe, se stejným názvem.

Ani to v tom adresáři tak není. - Umístění adresářů se nemění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]