Nejste přihlášen/a.
WIN 10
ROBOCOPY "H:\zelenina" "J:\hotovo" *OKURKY* /S /tee /eta
Ahoj,
Chtěl byh poprosit o radu, jak opravit tento příkaz pro příkazovou řádku.
Mám složku ZELENINA a v ní mnoho podadresářů s názvem OKURKY, i se soubory.
Jde mi o to, že chci vykopírovat všechny adresáře s názvem OKURKY a uložit je i s cestou do
adresáře J.\hotovo.
Prosím, poradíte mi jak na to?
Zkoušel jsem hvězdičkovou konvenci, ale dělám tam něco špatně.
Díky, H.
0x
Zkuste
doplněno 01.06.23 21:40: Tím pádem
ROBOCOPY "H:zelenina" "J:hotovo" *OKURKY* /S /E /COPYALL /R:2 /W:2 /TEE /ETA
A tím že /COPYALL: Zkopíruje všechny atributy souborů (včetně oprávnění).
Z
/R:2: Počet opakování při chybě kopírování (v tomto případě 2).
/W:2: Počet sekund čekání mezi opakováními kopírování (v tomto případě 2).
Poslední dva body nejsou důležité
Děkuji Vám za odpověď.
Tenhle příkaz který mi posíláte, právě nefunguje.
Ten vypbírá pouze soubory s názvem okurky, tedy (např.Okurky.jpg)
nikoliv z adresářů s názvem OKURKY.
J.
Prosím Vás Pane pepa678,
když mi to sem napíšete, vyzkoušel jste to?
Nefunguje to,
je to blábol z chat al bing. Nic takového není. Pro tu operaci, kterou jsem zadal,
tyto přepínače /COPYALL /R:2 /W:2 nejsou absolutně potřeba.
Navíc *OKURKY* Vám též hledají leda tak soubory, nikoliv názvy adresářů.
Píše se to jinak.
0x
Dobrý den,
Vy právě píšete o souborech, ale stále píši o ASRESÁŘÍCH. Soubory jako takové,i celé zálohy, ty já vykopírovat umím, umím je filtrovat a robocopy používám v mnoha modifikacích už mnoho let.
Představte si, že máte obreovskou složku s názvem PODSTATNÁ_JMÉHNA, a ta má tisíce podadresářů.
Komplikované podradresáře, celý strom, podadresářů (SLOŽEK) třeba s věcma. Třeba MOTYKA, MARIE, ULICE, LÍPA, MRAVENEC, BRNO, NOVÁK, TŘEŠNĚ, atd. Tyto podadresáře, jsou duplicitně, ale NEJSOU stejné, obsahují občas shodné, a občas jiné SOUBORY s jinými názvy a je jiný také počet souborů..
Já potřebuji, ze zdrojového PODSTATNÁ_JMÉNA , přesunout všechny adresáře s názvem ULICE do cíle, který má název VYBRANÉ. Musí se zachovat adresářová struktura, protože každá ta složka ULICE, obsahuje jIné sobory, občas i vzájemně duplicitní soubory a není možné to míchat.
S pozdravem, Jan
0x
Nějak nechápu, jak můžete mít v adresáři více složek se stejným názvem? Je to nesmysl a systém se tomu logicky sám brání !

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.