Nejste přihlášen/a.
Opera browser strašně žere baterku v notebookovi, je to jak kdyby pustil nějaký need for speed nebo tak.
A nejen na ntb, i na mobilu v androjtovi. Nějaké exaktní vysvětlení?
- nepises kolik mas otevrenych oken, ja mam 120 oken a zere mi vivaldi pres 4GB ram a cpu taky nezahali
- u tebe mne spis desi ten UP time 39 dni to bych pouzivat nechtel, tam mas 100x vetsi problem nez zvlneny graf cpu, evidentne pouzivas rychle spusteni a to je vysledek
Jiné prohlížeče se potom uklidní?
To je těžko říct proč to dělá, je to proprietární program který cíleně nechce abys věděl co, kdy a proč dělá na tvém zařízení. Opera je akorát skin na chromium stejně jako edge nebo google chrome takže pokud to ostatní chromium prohlížeče nedělají, nejlepší závěr ke kterému se lze dopracovat je, že je to je nějaké ""vylepšení"" od opery.
Taky to samozřejmě může být chyba ze strany vývojářů nebo prostě ta stránka která je tam otevřená, to záleží kdy se to děje. Ale z otázky mám dojem že jde o nepřetržitý stav nezávislý na činosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.