Po tom co jsem si koupil SATA 3 SSD disk a zapojil ho do mého PC tak přestal fungovat nešel zapnout mohli byste mi někdo poradit? Jsem schopen zaslat foto
To je to samý, jako bys napsal po víkendu jsem sednul do auta a nejede. Můžete někdo poradit? Takže nějaký fotky by se rozhodně hodily. Ovšem ne fotky disku co sis koupil. Spíš by se hodily fotky co ti to píše.
Zběžně zkontroluj jestli se ti uvnitř počítače nepodařilo něco omylem odpojit. Konkrétně takové malé tenké káblíky co vedou na bednu. Pokud je vše v pořádku. tak pořádně dotlač napájecí konektor ze sítě do zdroje a zapni. Jo a některé zdroje mají kolébkový vypínač, tak ho omrkni jesti sis ho nějak nevypnul.
A když ho odpojíte, tak zase funguje? S ním se vůbec nezapne? Nebo nenaběhnou Windowsy? Jako první bych v BIOSu zkontroloval, jestli je správně detekován a pokud ano, tak pořadí bootování.
Já si myslím, že se ti bootuje PC z nového disku, který není od výroby naformatovany. Po stisknutí zapinaciho tlačítka zmackni delete nebo F2, dostaneš se do BIOSu. Tam výběr v sekci boot ten první disk na kterém máš Windows. Ve Windows pak musíš ve správci úloh naformatovat nový disk. Jestli se ti PC vůbec nedá zapnout, tak máš asi v háji zdroj nebo základní desku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.