Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zapojení SSD přestal fungovat počítač

Od: kronos odpovědí: 11 změna:
Po tom co jsem si koupil SATA 3 SSD disk a zapojil ho do mého PC tak přestal fungovat nešel zapnout mohli byste mi někdo poradit? Jsem schopen zaslat foto

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
To je to samý, jako bys napsal po víkendu jsem sednul do auta a nejede. Můžete někdo poradit?
Takže nějaký fotky by se rozhodně hodily. Ovšem ne fotky disku co sis koupil.
Spíš by se hodily fotky co ti to píše.

hodnocení

1x
Leze to z vás jak s chlupaté deky. Pošlete foto zapojeni a více rozepište, jaký,co,kam, atd...

hodnocení

0x

Jak přestal fungovat? Je úplně mrtvý, nebo jen nenastartuje do windows?

kronos
hodnocení

Kompletně bez odpovědi, nefunguje, nejde ani zapnout
Všechny kabely jsou zapojený? Nevypadnul při instalaci nějaký konektor?

Zběžně zkontroluj jestli se ti uvnitř počítače nepodařilo něco omylem odpojit. Konkrétně takové malé tenké káblíky co vedou na bednu. Pokud je vše v pořádku. tak pořádně dotlač napájecí konektor ze sítě do zdroje a zapni. Jo a některé zdroje mají kolébkový vypínač, tak ho omrkni jesti sis ho nějak nevypnul. :)

hodnocení

0x
A když ho odpojíte, tak zase funguje? S ním se vůbec nezapne? Nebo nenaběhnou Windowsy?
Jako první bych v BIOSu zkontroloval, jestli je správně detekován a pokud ano, tak pořadí bootování.

hodnocení

0x
Dotaz Ten disk jste přidal k stávajícímu, nebo starý odpojil a nahradil novým?
kronos
hodnocení

Ke stávajicímu

dylin
hodnocení

0x
Já si myslím, že se ti bootuje PC z nového disku, který není od výroby naformatovany. Po stisknutí zapinaciho tlačítka zmackni delete nebo F2, dostaneš se do BIOSu. Tam výběr v sekci boot ten první disk na kterém máš Windows. Ve Windows pak musíš ve správci úloh naformatovat nový disk. Jestli se ti PC vůbec nedá zapnout, tak máš asi v háji zdroj nebo základní desku.
Když nejde ani zapnout?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]