Nejste přihlášen/a.
Mám problém s opakovanými ztrátami internetového spojení u PC. Internet mám pevnou linkou přivedený přes switch do PC, na TV a dále do Mesh Wi-Fi sítě. Vše funguje bez výpadků. Problém nastane, pokud se PC přepne do režimu spánku. Po určité době (ne hned) se již po vzbuzení PC neobnoví internetové spojení (ale pouze na PC, na ostatních zařízeních funguje internet normálně). Závadu se podaří vždy odstranit přes "Nastavení sítě a internetu" -> "Odstranit potíže". Vše pak už funguje normálně i když zpráva (viz. obrázek) hlásí, že se nepodařilo odstranit všechny problémy.
Vypnul jsem to povolení a prozatím to vypadá dobře. Budu to ještě nějakou dobu testovat a pak napíši, jak to dopadlo. Díky.
Zbytečný je možná pro vás, já ho používám pravidelně, protože se uloží stav, v jakém ten počítač je a nemusím ho následně obnovovat.
Například několik desítek "anonymních oken" v prohlížeči (private browsing - nepotřebuju každému serveru sdílet všechno, ale po uzavření se pochopitelně nepamatují), několik otevřených terminálů, každý s vlastní historií (jasně, že se historie při zavření uloží, ale pak při dalším otevření je ta historie společná - zatímco při uspání a probuzení to je oddělené), přihlášení na několik různých účtů naráz (protože pro některé hry mám vyhražené jiné účty, než ten hlavní), vylistovaná historie na obrazovce, pozice z rozkoukaném filmu, ...
Stejně jako někomu vystačí celý život jen jedna "obrazovka", zatímco jiný (třeba jako já) používá běžně dvoumístné počty virtuálních ploch a značně si tím spoustu věcí usnadní ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.