Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

nelze se dostat na poštu

Od: babice® odpovědí: 3 změna:

Při pokusech dostat se na moji internetovou adresu se za několik vteřin objeví černá obrazovka a hotovo. Problémy začaly tak, že nebylo možno dostat se na internet, ale po několika restartech se toto odstranilo, ale pošta nefunguje dál. Při pokusech o nápravu mi vycházelo, že problémy nejsou v místní síti, ani v serveru DNS, ale až v Googlu, což se ukazovalo už při přístupu na internet. Mám napojení "vzduchem" - tedy ne kabelem, ze začátku jsem myslel, že je to dopad silných bouřek, ale teď je vidět, že to tak není.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak jsem z toho teď jelen. Nefunguje Vam konkrétně co? Pošta anebo vaše vlastní internetová adresa? Internet Vam funguje anebo ne, když se třeba snažíte dostat na tento dotaz? Případně vyzkoušel jste jiný prohlížeč?
ben®
pepa678 - a jeste jen oznameni bez dotazu.

petrm
hodnocení

0x

Jestli máte připojení přes Vodafone, tak není divu, mají dnes velké problémy. Chce to trpělivost, až problémy vyřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]