Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který byste vybrali

Od: udo5® odpovědí: 5 změna:

Jeden je s Intel a druhý s AMD .Cena je stejá .Dík za vaše názory.

Který byste vybrali
Který byste vybrali #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

za mě 1. volba

hodnocení

3x

který byste vybrali? to je jasné - G9 - kvůli grafice

Géčkové řady používáme ve firmě co si pamatuju - od G1... - a i po 10ti letech provozu jsou to téměř nezničitelné stroje

doplněno 29.05.23 21:53: svůj 10 ti letý HP ntb s procesorem Intel core I3 za novýDovolím si tvrdit, že to bude zbytečná investice... Stačí doplnit RAM na max. možného podle konkrétního kusu NTB a vyměnit disk za SSD (nebo pokud by byla možnost i M.2?) Zkuste uvést konkrétní název toho HP.

hodnocení

2x

Protože mám doma HP G9... Tak 1.:-D

ouiz
hodnocení

2x

Za mě ten s Intelem, má vykonější procesor. Ta grafika AMD je lákavá, ale asi se moc nevyužije. Napište nám k čemu budete ho používat na filmy? Nebo na Internet, Word a tak?

hodnocení

Chci vyměnit svůj 10 ti letý HP ntb s procesorem Intel core I3 za nový,prostě už strácí dech. Ram 4 gb ,s klávesnicí jsou taky problémy. Tak si myslím že by mohl zase nějaký čas vydržet.

Použití v domácnosti-net , filmy ,občas nějaká hra a protože jsem s HP spokojen tak chci zase tuto značku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]