Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká karta je lepsi

Od: denis odpovědí: 13 změna:

dobrý den mám otázku mám grafiku geforce gtx 1660 super 6gb ddr6 chtěl bych lepsi kartu například na warzone atd ale nemám představu která by mohla být lepší finanční možnost do 10000 jinak moje pc sestava je amd ryzen 5600.16gb ram ddr4 grafika gtx 1660 super zdroj 550 corsair. zakladni deska asus tuf gaming b550 plus diky.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lepší grafiky sice jsou, ale naráží to pak na max. schopnosti dalšího HW - v dané sestavě bych upgr. neřešil.

Pokud chcete "vyhazovat" peníze, tak asi některé RTX3060ti se do 10tis vejdou.

doplněno 21.05.23 14:35:

doporučený výkon zdroje je 600w, s tou 550 to utáhne - nepojede nonstop naplno

Ale já bych to prostě nedělal... nevidím v tom velký smysl.

denis
hodnocení

chápu jako hry tam běží hezky akorát warzone mam na low protože karta už asi trošku nestíha proto se ptaám ta rtx 3060ti je lákává ale zdroj 550 už na rtx asi nestačí nebo?

denis
hodnocení

takže jaký zdroj ideálka?

nejprve se rozhodněte pro konkrétní kartu, pak podle ní zdroj

mathew
hodnocení

0x

Pokud ji nepotřebujete zítra tak bych počkal až vyjde RTX 4060 a RTX 4060 Ti, ale ta druhá se do 10 tisíc asi nevejde.

hodnocení

0x

Ahoj na COD WZ potřebuješ určitě lepší kartu pro větší požitek s hraní. Těžba krypta už padla a grafik je všude dost já osobně bych se poohlídl na bazaru zatím sem žádnej problém s bazarovkou neřešil a prošlo mi jich rukama dost. Co se týče doporučení grafiky ani ta 3060ti není žádná sláva , jestli jedeš na FHD svou práci udělá a ten zdroj by ji měl uživit. Obecně bych se poholídl po vyšších řadách tam už budeš muset řešit i výměnu zdroje. Pozor na starší řady RTX 3070 které mají jen 8GB Vram což zrovna u CoD naráží už také na limity.

ten bazoš bych byl opatrný - rozhodně nic poštou, vždy jedině po odzkoušení s osobním odběrem a ideálně zárukou (kupní doklad)...

Je zvláštní, když někdo nabízí 3080 za 9000,-, měl ji jako herní 2 roky a profil na bazaru (seznam.cz) má 14 dnů

denis
hodnocení

takže ideál 12gb grafika?

v současný době mám 3070 hraju qhd cod wz kolem 120fps medium high rozlišení a Vram tý 3070 je plná , kolega co má 3060TI využívá kolem 10gb Vram nicméně ta karta je zas výkonově o dost slabší.

Bazoš moc nedoporučuju spíš FB market place či pak už specializované skupiny , zásady bezpečného nakupování platí všude i tam se objevují podvodníci , jsou i odvědčení prodejci se zárukou a pořád to vyjde lépe než nákup nové karty. Ty první RTX 3080 horší edice se dají skutečně sehnat už za tyhle peníze. Většinou je to s těžby což dle mého není žádné minus nicméně opět člověk musí vědět po čem se koukat. Objevujou se už i karty s LHR a tam je už mnohem větší pravděpodobnost že se na ní netěžilo.

olinl
hodnocení

0x

Koukni na hodnocení výkon grafik na tomto webu TOP herní pc pro /... vlevo menší obrázek,dá se rozkliknout/zvětšit

denis
hodnocení

jj koukal jsem diky ideál asi 12gb grafiky už na dnešek jak tak koukám

hodnocení

0x

Doporučuji stránky videocardbenchmark.net/... a tam si vyhledat svou grafickou kartu a porovnávat ji s jinými. Případně na jiné porovnávání grafických karet. Čím vyšší skore, tím výkonější grafika.

hodnocení

0x

To jak ti tady radi ze mas slaby HW je pitomost, 5600 je uplne v pohode, 3060ti jsou vyhozene penize. Mrkni na 6700 XT. Pokud bude padat, kup silnejsi zdroj s vetsi rezervou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]