Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod vhs na dvd

Od: niazis odpovědí: 7 změna:

chtěl jsem se zeptat jaky program potřebuji na převod vhs na dvd prosim poradte někdo děkuji niazis

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bellis*
hodnocení

2x

Pro laika je ve Windowsech program Windows Movie Maker. Je většinou v češtině a snadno pochopitelný. Výstupním formátem je ale WMV, což ne každý DVD přehrávač podporuje. Jako archivace VHS ale stačí bohatě.

alf*

no nevím, jestli se na toto ptal. K převodu je třeba i malinko HW, nějaké vstupy jak to z videa dostat do počítače pak si s tím pohrát. Jsou i nabídky za 1 Kč/min převodu.

barbakan*

Já k tomu používám TV kartu KWorld MultimediaHyperMediaDTVR ,kde VHS nahraji do PC a následně,po úpravě,vypálím na DVD.

bellis*

for ALF: Tazatel se ptal na program, proto předpokládám, že chápe nutnost přítomnosti video vstupu na grafické kartě. Vstup na zvukovce je snad samozřejmostí. Pak nějaké kablíky, v použitém programu navolit od kud jde video, od kud audio a už digitalizujem.*frajer*

edyss*
hodnocení

0x

Já to momentálně dělám tak, že z videa mi to jde do digitální kamery s analogovým vstupem (mám Sony-TRV240E), která analog. vstup převede na digitální, ten přes Fire Wire a program Pinnacle Studio nahraji do PC. Potom to dle potřeby upravím v tom Pinnaclu a vypálím na DVD.

ilrych
hodnocení

0x

Nejlepší je si to nechat udělat. Mně to dělala tahle firma a jsem skopojenej.

celp*
hodnocení

0x

Z volně dostupných programů je docela dobrý Virtual DUB.Umí víc než jenom převádět.Ovšem nevím jestli funguje ve Windows Vista.Dělal jsem s ním v XP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]