Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mám tiskárnu Brother. Také kopíruje a skenuje. Potřebuji skenovat dokument, ale nedaří se mi. Na tiskárně jsem se proklikala až ke "spojení s PC", ale nic se neuložilo. Chtěla jsem konzultovat se synem. Z pracovních důvodů neměl čas. Jen se zeptal, jestli mám v PC zapnutý program na skenování (nebo tak něco).
Jak se ten program jmenuje? Kde ho najdu? Po jeho rozkliknutí už by to mělo skenovat?
Za rady budu velmi vděčná, ale už z typu dotazu je snad jasné, že potřebuji rady jako pro ta největší počítačová trdla...
Většinou je to počítač, který si o spojení říká. Musíte otevřít nějaký obrázkový program (snad i Malování to umí, já používam irfan view) a dát skenovat (získat ze skeneru, acquire image nebo podobně se to může jmenovat). Napoprvé asi bude potřeba nastavit zdroj - vybrat skener a pak už to půjde jak na drátkách. Neni potřeba hledat speciální program, i když někdy bývají ke skenerům dodané.
Děkuji! Už mám naskenováno! Jak já jsem se styděla zeptat a jak moc jsem ráda, že jsem to nakonec udělala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.