Nejste přihlášen/a.
Objevil jsem u Mironetu cenově zajímavé paměti , ale jsou to nějaké pro mne neznámé značky:
Type: DDR3 SODIMM Voltage: 1.35V Speed Spec: PC3L-12800 Frequency: 1600 MHz, CL11-11-11-28 za 639Kč
G.Skill Dvojice operačních pamětí typu SO-DIMM DDR3L, kapacita 2x 8 GB (celkem 16 GB), pracovní frekvence až 1600 Mhz (odpovídá PC12800), časování CL9 (9-9-9-28), pracovní napětí 1.35 V za 705Kč
Má s těmito značkami někdo zkušenosti?
u té první ještě nějak vypadla zmačka - Mushkin
myslíte jako výrobce? V podstatě 99% pamětí (ne-li sto) je z větnamu nebo číny.
G.Skill má syn na svém PC - v dané době byly za polovinu ceny jiných - nepoznal jsem rozdíl (resp. poznal zlepšení funkcí po upgr. pamětí)
Zrovna G skill je jedna z top značek , ale obecně bych se výrobce nebál jakéhokoliv pokud nemáte ty ramky pro nějaké extrémní taktování. Dále pokud ty ramky nemáte uvedené jako oficielně podporované může se stát že se Vám ten ntb s nima nerozjede , tohle jde vyřešit vrácením do 14dní a nákupem jiných. Setkal sem se tím již vícekrát zvláště pak u ntb od HP.
jinak je tam ještě rozdíl v časování ten se podílí taky na ceně CL9 vs CL11 jako běžný uživatel opět rozdíl asi nepoznáte , zvláště pokud se jedná a DD3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.