Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem byla na seznamce Tinder zablokována údajně kvůli tomu, že nesplňuji hranici 18 let. Což není pravda. 18 mi dáno bylo.Kontaktovala jsem podporu a bylo mi napsáno, že přímo na Tinderu najdu možnost ověření věku přes průkaz totožnosti. Ale já tam nic takového nenašla. Jediné, co mi teď Tinder nabízí je to, abych si pročetla smluvní podmínky, které jsem údajně porušila pravě tím, že mi podle nich není ani 18. Nemohli byste mi někdo poslat například link, přes který bych si na to ověření věku dostala? Ono zrušení zablokování na Tinderu jsem hledala všude po internetu a všude se píše,že se musím nejdříve přihlásit na ten účet. Jenže jak se tam mám přihlásit, když mi Tinder zablokoval účet?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.