Nejste přihlášen/a.
Záleží kolik tiskneš papírů denně/ročně. Dále: Chceš propojení s notebookem přes bluetooth, wi-fi nebo po kabelu(nebo kombinaci), chceš k tiskárně i skener(skener může mít jednostranný či oboustranný podavač skenovaných dokumentů), je možnost i zásobník na více papírů, oboustranný tisk dokumentů, jsou i tiskárny s faxem..
Ano, uvádíš málo potřebných požadavků. Proč jen černobílou? Tisk barvou u solidní inkoustovky přijde na stejné peníze jak černobílý. Skener to moc neprodraží. Osobně doporučuji tankový systém, tedy žádné dokupování předražených kartridží co na sobě mají i hlavu. Já mám už několik let Epson L3050, stála kolem 4000 Kč (část mi Epson po registraci dokonce vrátil) a plná spokojenost. Tiskne bez problémů na normální papír i na tenoučké stylu volební lístky. Inkoust stojí flaštička 150 korun a vydrží neskutečně dlouho (dodané co jsou součástí mi vydržely skoro tři roky). Zasychání není problém... Kamoška co má podobnou levnější mi nedávno zavolala, že ji delší dobu nepoužila a že už skoro netiskne. Na první poled to bylo na servis, ale pustil jsem několikrát čistící cyklus a asi po desátém se začaly objevovat nějaké kousky tisku a po dalších pěti tiskla kompletně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.