Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreslení do Firefoxu

Od: maxmilian odpovědí: 1 změna:

Viděl jsem na internetu video, ve kterém chlápek kreslí na mapu čáry. Vpravo má malý panel ve kterém si vybere barvu. Myslím že jich tam měl asi pět těch základních barev jako červená, modrá. Možná si to nějak předvolil jako jaké oblíbené barvy chce používat. Je tam možnost kreslit na obrazovku, vrátit krok zpět nebo více kroků zpět a vymazat vše. Jeden doplněk jsem zkoušle, Web Paint, ale to se mi nezdá ono. Tma je moc velká paleta a já potřebuju, aby se paleta barev nerozbalovala a nepřekážela na obrazovce, když dělám záznam obrazu, natáčím video na youtube. Nevíte o doplňku co by šel využít? A tady u toho co jsem zkoužel ten Web Paint tak jsem si všiml, že když kreslím, nejde hýbat s tou mapou. Nejde to použít jako nezávislý panel, protože se mapa jakoby zasekne nebo deaktivuje pro ovládání myši. Ale lepší by bylo, kdy s tou mapou šlo hýbat. Tzn. chtělo by to tlačítko v panelu, na který když kliknu, tak mohu kreslit a mapa se nehne. Když kreslení deaktivuju, tak mohu ovládat mapu bez kreslení, ale kresba zůstane vidět, dokud ji nezruším. To by se hodilo, protože je situace, kdy není vidět detail jako názvy měst a tak potřebuji dočasně přiblížit a pak zase mohu kreslit.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x
To je kreslení v mapach. Ze je prohlížeč Firefox je nepodstatné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]