Nejste přihlášen/a.
Navíte o nějakých antivibračních úchytech pro HDD disk 3.5"? Chci si koupit disk, ale dvě pozice už mám obsazené a zbývá sice jedna, ale 1. nemám úchyty (skříň Zalman Z3+ asi 4 úchyty na tuto pozici byly dodány a nevím o tom, že bych jich měl víc.) Napadlo mě, že by bylo lepší to dát do pozice 5.25" pod DVD vypalovačku, a kdyby tam byly antivibrační šrouby a pasivní chladič bylo by to jen plus. Ale na Alze se mi nic nedaří najít. A chci kupovat na alze, protože se chystám koupit taky něco jiného na tomto eshopu.
hledas todle bohemiapc.cz/...
alza ma alza.cz/...
jak moc je to antivibracni tezko rict
resila sem neco podobneho a ve finale sem ten 3,5 disk vyradila jako zalozni do externiho ramecku a koupila M2 SSD
Ve staré pc skříni jsem měl 3,5 disk v 5,25 pozici v takovém boxu Scythe Himuro. Mělo to sloužit na lepší chlazení a ztišení jako za mě to pomohlo. Když jsem měnil-stavěl nové pc tak jsem to už nepotřeboval a prodal přes aukro kus za stovku.
Zkusil bych kouknout na bazary
Pak jsem taky ještě ve staré skříni potřeboval dát další disk do 5,25 pozice a koupil asi v mironetu nebo tsbohemii takové plechové profily
Toto: mironet.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.