Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdr. sluchátka do 2 000

Od: niko odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou nejlepší bezdrátová sluchátka do 2 000 kč, a taky bych se chtěl zeptat jestli tady nemá někdo zkušenosti s JBL sluchátky do 2 000 kč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevím, jestli chcete pecky, nebo ta velká sluchátka. Jestli ta maličká sluchátka, tak já mám intezze cliq pink, jsou fajn. Jestli jsou nejlepší ve své cenové kategorii, to nevím, kupovala jsem podle recenzí na heurece a jsem spokojená. Zvuk dobrý, výdrž baterie super. Kvalitní kovová krabička, svoje náhradní gumičky i filtry v ceně.

hodnocení

0x
Používám JBL TUNE 120TWS a jsem spokojený zvuk a kvalita zpracování je naprosto skvělá. Jenom nevím zdali se vleze do kategorie 2000.

hodnocení

0x
Já mám JBL 500BT..sou za 12 stovek a hrajou parádně.. vydržej mi na celou dvanáctku v práci..jenom na 30% baterie začnou kazdejch asi 30 sekund vydavat tón upozornění baterie..a ani za 2 roky sem nepřišel kde to vypnout

mate59
hodnocení

0x

Mám Carneo S9,vhodné i na sport,silná baterie,dobrý zvuk,1500,-výdrž 9 hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]