Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaký je váš nejoblíbenější program na PDF soubory? Nyní mám Foxit a vůbec mi nevyhovuje. Znáte nějaký dobrý program, nejlépe v české lokalizaci a zdarma? Když v češtině nebude, nevadí.
Za mě jednoznačně Foxit. Adobe je šíleně nabubřelý po stránce objemu, pořád chce něco aktualizovat a starší verze jsou velmi nestabilní. Servisuji totiž hlavně CNC stroje, do jejich počítačů výrobce dává právě ten Adobe, já jej všude mažu a nahražuji Foxit, protože je nutné, abych měl já i zkaznící spolehlivý přístup k dokumentaci v pdf, pochopitelně i s vyhledáváním. Tohle Foxit skvěle splňuje , je stabilní a nevelký, což je pro starší PC dost výhodou.
Docela mě zajímá, proč Vám nevyhovuje, všichni mí zákazníci si jej pochvalují.
No, protože, když chytím ten obdélníček na posouvání na pravé straně, tak se mi to furt seká. Jiný program mi to nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.