Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPTV bere všechen internet

Od: tenet odpovědí: 16 změna:

po zakoupení IPTV na jednom routeru střídavě nejde internet, když je zapnutá TV ze záznamu. Ve spodním patře je router, který ale funguje v pořádku. Druhý router vypadává. Nelze nastavit router (asus) na to, aby měl přednost na internet? Modem je něco od O2.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
No a jak rychla je pripojka. A co a jak mate zapoheno. Nejlepe nákres
tenet
hodnocení

rychlost je 50mbs.

IPTV bere všechen internet

111®
hodnocení

0x

a to je vše propojeno kabelama? Přívod je od O2 kabelem kam?

tenet
hodnocení

přívod je od O2 WDSL do modemu

111®
hodnocení

0x

mimochodem TV se připojuje drátem přímo jak jen to jde a na přes 3 různé krámy--

tenet
hodnocení

tv a mobily jsou pripojeny bezdrátově

111®
hodnocení

0x
Tak to zkuste dratem.
tenet
hodnocení

TV jsem pripojil drátem, chování pořád stejné.
Jak mohu připojit mobil drátem? Děkuji.

fgn
hodnocení

0x

Iptv potrebuje cca do 20 mbit, pokud nejde internet, tak nemate realnych 50 /5 mbit anebo mate 2x iptv pustenou?

Iptv potrebuje prioritu, jinak by se nedala sledovat

televizi pripoj rovnou do modemu od poskytovatele televize a kabelem, pak to musi fungovat

111®
hodnocení

0x
V tom druhym routeru mane nastavan Qos? Umi to vubec
? Jak rychla ma byt pripojka? Podle smlouvy
.
tenet
hodnocení

Myslím ze router na druhem patre (ten, který je pomalý) tuhle funkci nemá. Ostatně i na spodním patre je stejný router.

111®
hodnocení

0x
Záleží na tom jestki chces domu pevnou linku, pak pitrebunes od Odoriku cislo. A bud telefon co ma VOIP branu v sibe nebo samostatnou a k ni pripojis telefon bud klasický nebo s odnimatelnou ruckou

hodnocení

0x

Nejsem si jist, jakou verzi routeru máte... já mám router tp-link archer s aplikací, kde můžu konkrétní přístroje blokovat či jen omezit podle vlastního nastavení. Např. syna jsem omezil na rychlost 2MB, aby mi zbytečně netahal data, když jsem já v práci.

doplněno 11.05.23 17:33:

myslím, že tu aplikaci mají jen řady AX - já mám AX73 (svého času to stálo 2x víc :(...

mělo by mít "Tether App" - takový ax55 už je jen za 2000,-

tenet
hodnocení

Tplink Archer C6? Klidně bych jej koupil

albert*
hodnocení

0x

Z vešeho obrázku nepoznám, kde je ten VDSL2 modem. Doporučuji připojit tu televizi přímo k tomu VDSL2 modemu (VDSL2 routru), nejlépe kabelem, mohlo by stačit také přes Wi-Fi, ale přímo k tomu VDSL2 zařízení. Pokud vám to jede přes další W-Fi zařízení tak se vám to zahltí tou IPTV a na Internet moc nezbyde.

Tu rychlost připojení máte změřenou nějakým testem? Pokud ne, tak si ji změřte, například na dsl.cz, nahoře na liště zvolte "RYCHLOST INTERNETU".

tenet
hodnocení

Není možné připojit TV přímo k modemu. Modem je ve sklepě, do prvniho patra vede jen 1 kabel (do routeru-nebo do televize ale pak by nebyla wifi) a do druhého patra vede take jen 1 kabel (do routeru)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]