Nejste přihlášen/a.
po zakoupení IPTV na jednom routeru střídavě nejde internet, když je zapnutá TV ze záznamu. Ve spodním patře je router, který ale funguje v pořádku. Druhý router vypadává. Nelze nastavit router (asus) na to, aby měl přednost na internet? Modem je něco od O2.
Nejsem si jist, jakou verzi routeru máte... já mám router tp-link archer s aplikací, kde můžu konkrétní přístroje blokovat či jen omezit podle vlastního nastavení. Např. syna jsem omezil na rychlost 2MB, aby mi zbytečně netahal data, když jsem já v práci.
myslím, že tu aplikaci mají jen řady AX - já mám AX73 (svého času to stálo 2x víc ...
mělo by mít "Tether App" - takový ax55 už je jen za 2000,-
Z vešeho obrázku nepoznám, kde je ten VDSL2 modem. Doporučuji připojit tu televizi přímo k tomu VDSL2 modemu (VDSL2 routru), nejlépe kabelem, mohlo by stačit také přes Wi-Fi, ale přímo k tomu VDSL2 zařízení. Pokud vám to jede přes další W-Fi zařízení tak se vám to zahltí tou IPTV a na Internet moc nezbyde.
Tu rychlost připojení máte změřenou nějakým testem? Pokud ne, tak si ji změřte, například na dsl.cz, nahoře na liště zvolte "RYCHLOST INTERNETU".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.