Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WiFi opakovač nejde nastavit

Od: tomik® odpovědí: 5 změna:
Zdravím chtěl bych se zeptat na jednu věc mám doma wi-fi opakovač který jsem si koupil asi před sedmi lety v současné době bych ho chtěla přenastavit na jinou wi-fi síť bohužel po připojení síťového kabelu k notebooku a posléze k wi-fi opakovači přes rj45 a zadání číselné kombinace pro spojení do internetového vyhledavace se mi nespojí nastavení wi-fi opakovače s počítačem.. mohl by mi někdo poradit kde je problém mám Windows 8 opakovač je Tenda díky za info

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Máš komp i onen přístroj na stejné síti?
hodnocení

Mám noťas a opakovač spojeného přes rj 45 kabel...ale noťas přímá novou síť... opakovač chci nastavit na síť stejnou jako je noťas
hodnocení

Opakovač přímá starou síť ta už nefunguje

4macu
hodnocení

0x
Umí 4mac v wlan headeru?

111®
hodnocení

0x

a nemá reset do výchozího nastavení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]