Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udavači na Twitteru

Od: twitter odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, je pravda, že je na Twitteru skupina lidí co záměrně nahlašuje účty?
Konkrétně účty lidí co podporují a schvalují ruskou invazi na Ukrajinu.
Ví někdo o nějaké konkrétní třeba?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

3x
Nějaká skupina si říká elfové. Ale stydí se za to co dělají, tak pracují v utajení.

nerentier
hodnocení

1x

Předpokládám, že na veškerých sociálních sítích takto funguje přímo robot. *nevi*

twitter
hodnocení

Jo, což robot je skoro všude, ale tohle jsou prý živí lidé.

hodnocení

1x
Nemusí to být zrovna skupina lidí, ale třeba nějaký bot. Ale pokud to porušuje pravidla Twitteru tak se nemůžete divit, že někdo takový účet nahlásí.
twitter
hodnocení

Já nic neporušuji. Jenom mě to zajímá. Prý to jsou fakt živí lidé.

05.05.23 17:47
hodnocení

1x
Udavači na Twitteru
twitter
hodnocení

Facebook je kategorie sama pro sebe. Tam už se opravdu cenzuruje všechno.
Dokonce mi i zablokovali album kapely Burzum, cd Aske. Které je opravdu neškodné.

dio
hodnocení

0x

Bonzaci byli, jsou a budou... K cemu chces vedet ucty? Na twitteru je spousta fake profilu.

Nedelam si iluze, ze zapad plati ruzne ..., stejne tak tusko plati ruzne ... To je proste geo politika.

Dela se to nevinne, najde se nejaky uzitecny id... a ten se podpori, proste tak ze se nekomu libi co dela, tak se mu posle podpora...

twitter
hodnocení

Popravdě chci zrušit jednoho proruskýho blbce, kterej mi furt píše. Zablokuju ho, a on má hned další účet. Napadá takhle už hodně lidí. Nechci ho bonzovat, ale když ho nahlásim, nic se nestane a on mi nonstop píše a různě mě napadá.
Mimoto sdílí kdejakej hnus a je fakt vulgární, až agresivní.
leeta
Pokud vytváří stále nové účty, bude těžké ho zrušit. I když mu jeden zruší, vytvoří si další.
Vždycky když vám napíše, tak zablokovat a úplně ignorovat, neodpovídat, dělat, že neexistuje. Troll chce vidět vaší reakci. Asi ho nebude dlouho bavit, když si bude povídat sám se sebou.
leeta
A popravdě, s tím musíte na internetu počítat, pokud se pouštíte do veřejných diskusí. Sociální sítě jsou plné různých individuí chovajících se jako odpad společnosti.

hodnocení

0x
Tohle je na všech sítích a nedělejte si iluze - jsou zastoupeni úplně všichni. Antivaxeři, proruští, protivládní, sluníčkáři, ekoteroristé, různí takzvaní aktivisté za naprosto cokoliv.
paveldvorak
To je ten vysněný kapitalistický způsob života
držet hubu a krok a tančit jak piska zukerberg nebo rakusan a petikolka...jinak hrozí stíhání vyhazov z práce blokace webu a doživotní očernění v médiích tedy téměř likvidace...to vše 33let po listopadu...tak to vidí člověk který pamatuje Rudé právo vedoucí úlohu strany a trestný čin rozvracení republiky
titter

Když zastáváte jediný správný názor, nikdo vás necenzuruje...

Udavači na Twitteru #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]