Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zviditelnit svou stránku na netu?

Od: kekso odpovědí: 11 změna:

Vytvořili jsme stránku s video-archivem všech televizí. Stránka je super, ale nevíme ji přes seznam a ani google najít. Co dělat, aby ji bylo vidět?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

5x

Nedoporučuju na takové pochybné stránky vůbec chodit. Rozhodně nejsou nové a s problémy se potýkají asi od nepaměti a zavání to slovákama. Ne, nebyl jsem tam. Příspěvek je cíleně psaný za účelem vlastního zisku a všichni mu to zobete. Co jsem si proklepnul, tak s rozesíváním odkazů nemají problém.

makak
Souhlas. Navíc je to vlastně stránka naprosto k ničemu.

hodnocení

2x

Zbytocna snaha, skor ci neskor vas zablokuju kvoli autorskym pravam. Nie je legalne vytvarat take "archivy" bez suhlasu majitelov autorskych a vysielacich prav.

hodnocení

0x
kekso
hodnocení

Podle mě jsme popřihlašovali stránku všude a splnili základy seo. Přesto když hledáme archivtv tečka cz, tak nic nenajdeme. Stránka přitom existuje a funguje.

Já nevím jak Vy, ale zkusil jsem PC, ntb, mobil každý jiný google účet a po zadání do vyhledávače "archiv TV" mi to vždy našlo archivtv tečka tv

vibe2*
hodnocení

0x

V prohlížeči je vidět?

Na co potřebujete Seznam a Google?

hodnocení

0x

to je ono? archivtv.cz/...

doplněno 04.05.23 17:48:

Zadala jsem normálně do Googlu a na Seznamu jsem to našla taky.

doplněno 04.05.23 17:54:

A máte stránku na FB,, tam jsem nic nenašla? To by chtělo nějaký zavedený a navštěvovaný web, který by Vás aspon ze začátku propagoval. Těm vyhledávačům to taky chvilku trvá, než Vás začnou zobrazovat.

kekso
hodnocení

ano - přes co jste ji našli? A kde? Nám to nejde přes žádná klíčová slova

hodnocení

0x
Buď budete muset pustit nějaké peníze, nebo potřebujete hodně prokliků,aby si vás indexovací algoritmus všimnul.

pepyk
hodnocení

0x

Klíčová slova ve hledání nefunguji, protože se už dlouho nepoužívaji. Odkaz Klíčový problém: Stránka od pohledu vypadá jako 10 let stará, takže člověk vnímá, že tam jsou také deset let vykopávky, tedy nic zajímavého. Mimochodem: Kolik Vás stály všechny filmy? Já se na české filmy nedívám, nemám rád obecnou češtinu jednak v promluvě, jednak v titulkách. Takže se mnou nepočítejte, že tam budu chodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]