Nejste přihlášen/a.
Potřebuji objednat přepravu balíčku přes aplikaci Zásilkovna. Prováděl jsem to už několikrát, ale dnes se mi nedaří zaplatit a získat odesílací kód. Vše zadávám jako obvykle, na konci kliknu "Zaplatit". Platba je kartou jejíž číslo zadám a má proběhnout přes PayU. Po zakliknutí dojde ke spojení s bankou (ČSOB) a zde je vyžádáno potvtrzení přes aplikaci Smart klíč. .Tuto mám funkční bez problémů. Po potvrzení je mi bankou potvrzeno že vše proběhlo OK.
Ovšem na e-mailu se mi objeví zpráva z PayU, kde po zakliknutí "Ověřit aktuální stav transakce" je zpráva : Zrušena Stav: Zrušena. Platba zkrátka přes PayU neproběhne. Při kontrole v bance platba rovněž neproběhlne, nejsou peníze poukázány.
A pokud se vrátím na zásilkovnu, tak se aplikace zablokuje v sekci přehledu platby a pokud dole klikám opět na "Zaplatit", aplikace nepokračuje a je dále pouze možné smazat objednávku.
Zadání jsem provedl několikrát, nevím že bych se někde spletl a vždy se stejným výsledkem.
Nesetkal jste se s tím někdo rovněž? Nevíte o co by mohlo jít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.