Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde provést platba pro Zásilkovnu?

Od: bohumil® odpovědí: 3 změna:

Potřebuji objednat přepravu balíčku přes aplikaci Zásilkovna. Prováděl jsem to už několikrát, ale dnes se mi nedaří zaplatit a získat odesílací kód. Vše zadávám jako obvykle, na konci kliknu "Zaplatit". Platba je kartou jejíž číslo zadám a má proběhnout přes PayU. Po zakliknutí dojde ke spojení s bankou (ČSOB) a zde je vyžádáno potvtrzení přes aplikaci Smart klíč. .Tuto mám funkční bez problémů. Po potvrzení je mi bankou potvrzeno že vše proběhlo OK.

Ovšem na e-mailu se mi objeví zpráva z PayU, kde po zakliknutí "Ověřit aktuální stav transakce" je zpráva : Zrušena Stav: Zrušena. Platba zkrátka přes PayU neproběhne. Při kontrole v bance platba rovněž neproběhlne, nejsou peníze poukázány.

A pokud se vrátím na zásilkovnu, tak se aplikace zablokuje v sekci přehledu platby a pokud dole klikám opět na "Zaplatit", aplikace nepokračuje a je dále pouze možné smazat objednávku.

Zadání jsem provedl několikrát, nevím že bych se někde spletl a vždy se stejným výsledkem.

Nesetkal jste se s tím někdo rovněž? Nevíte o co by mohlo jít?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zeptám se možná hloupě internetové platby máte povolené?
doplněno 04.05.23 17:10: Případně nemohl jste dosáhnout maximálního denního limitu na internetu/v obchodech?
hodnocení

1. Ano. 2.Ne. Nechápu to. Nyní jsem platil z BÚ daň z nemovitosti běžným převodem z BÚ a vše OK. Podle mne je to něco s tím PayU. Ale co nevím. :(

clovicekdoma
hodnocení

0x

Mám ten samý problém u karty od RB a jejich aplikace v bance mi nikdo neporadil se zásilkovnou sem to neřešil. Karta a apka od monety mi jdou bez problémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]