Zdravím-mám tp-link router a nejde mi zabezpečit.Když ji zabezpečím,tak,se mi vždy objeví, že je to nezabezpečená a otevřená síť.Ta funguje bezvadně ale když ji chci zabezpečit tak tlačítko nereaguje.Už nevím co s tím mám dělat.Poradí někdo?
Podobnou otázku jsem již kdysi dostal. Nevím nicméně jestli je to Váš případ.
Pokud se pokoušíte zadat heslo na wifi v routru je potřeba po zvolení šifrování zadat Vaše nové heslo ve sprévném formátu pak se Vám to tlačítko zpřístnupní a bude reagovat.
No to je problém!Já se do routeru vůbec nedostanu protože mi ta stránka vůbec nejde načíst.Na Pc vůbec přes router na internetu nejsem,tam jedu přímo na kabel Chci to zabezpečit v telefonu a tam to nejde jak jsem psala.Kdysi jsem to měla i v pc oboustraně ale v telefonu se internet nechtěl připojit,tak wifi mám pouze na ten telefon.Když to na tom telefonu zabezpečím,tak se mi to ukazuje jako nezabezpečená síť.Ta nezabezpečená se vždy připojí a ta zabezpečená je v ústraní.Podotýkám předtím to bylo v pohodě.
Když se nedostaneš do administrace routeru, tak nemůžeš v něm provést žádné změny zabezpečení. Podívej se zespodu routeru, bývají tam napsaný přístupové údaje. IP adresa, jméno a heslo.
robina*
Myslíš tu MAC?Tak ta se mi zobrazuje a je to od konce posleních 6 čísel a nevím jestli to tak má být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.