Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tapjoy - zkušenosti?

Od: boby odpovědí: 2 změna:
Ahoj, zajímal by mě Váš názor na Tapjoy. Hrál jsem jednu nejmenovanou hru kde se dalo přes tento tapjoy získat bonus odměnu tak jsem to zkusil a vyšlo to. Zjistil jsem že nabízí i peníze za hraní třeba dokončené hry do úrovně 20 bude odměna 1770000bodu . 3.550 000 bodů je možné vybrat 5 dolarů na PayPal. Je to podvod nebo je možné že by se nabourali do mobilu mého bankovnictví třeba?
Dost hraju hry o noční a něco za to by se hodilo. Diamant mi připsali ale s těmi penězi na PayPal tomu moc nevěřím. Zkušenosti,? Díky
Zdravim

Tapjoy - zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslím si, že to skutečně peníze vyplácí, ale jednak na peníze se čeká žalostně dlouho a též vydělat jen 5 dolarů trvá několik desítek hodin, díky extrémním výškam bodů potřebných k aktivování odměny. I když to podvod asi není, více se ti vyplatí klasická brigáda, kde těch 5 dolarů máš prostě za hodinu...
doplněno 30.04.23 09:10: Jen bych ještě dodal že tyhle aplikace tu jsou odnepaměti a skoro nikdo nic nevydělal, protože se to zkrátka nevyplatí.
boby
hodnocení

Jasně díky,o brigádu mi nejde mám zaměstnání serizovače na noční,ale jen mi šlo o to abych se druhej den neprobudil s prázdným účtem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]