Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB C kabel pro zapojení nb k externímu displeji

Od: bluenite® odpovědí: 2 změna:

Monitor Samsung M7 nabízí pro připojení nb port usb c s parametry v3.1 gen2 10G. Použil jsem 2kabely od číňanů ( aliexpress.com/... nebo aliexpress.com/...

Bohužel přímo tato informace o typu kabelu chybí, tj. ani jeden nevyhovuje. Win10 hlásí nedostatečnost použitého připojení. Má někdo tip na konkrétní kabel, který by šel použít?

díky předem za reakce

Petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč kupujete kabely které mají být kvalitní od číňanů? Cenový rozdíl oproti našim obchodům není tak velký a mnohatýdenní doprava je silný handicap.

Na kabely, konektory a podobné prvky je u nás největší odborník firma KRUP, zde máte odkaz na příslušnou stránku jejich katalogu

krup.cz/...

hodnocení

z té číny jsem kupoval i jiné věci, tak jsem tam ty kabely narychlo přidal.

Krup znám, díky za připomenutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]