Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Prosim o radu... Mam privedeny ADSL internet pres ruter do pocitace (vse funguje) a potrebuji z pocitace vyvest pres Wifi signal do prostoru abych se mohl ptipojit s telefonem G1 od t-mobilu na internet. Zakladni desku v PC mam od Asusu (M2N-VN DH) a ta ma na sobe modem i wifi (Wifi_AP Solo) Kdyz nastavim Wifi podle manualu a otevru zobrazeni siti ve Windovs XP Profi je vse OK, presto se stejne pres telefon na net nedostanu. Pomuze mi nekdo?
Přemostit síťové připojení? Jinak uvidíš jen pc.
Další možností je proxy v pc
Dále výměna routeru za některý s wifi a nebo dokoupení wifi AP
Premosteni jsem nezkousel. Proxi jsem nainstaloval, ale taky mi nepomohlo. Software od Asusu mam taky nainstalovany, nabizi to co PROXI.
doplněno 29.03.09 13:43:Zapomel jsem dodat, ze v NET-kavarne kde WIFI maji se pripojim bez problemu.
No to je jasný že se připojíš... ty máš doma totiž úplně jiné připojení než v kavárně. Platí odpovědi co jsem už psal
Informoval jsem se o premosteni a to provest nemohu. Technici mi taky neporadili - ani ze strany mobilniho telefonu , ani ze strany poskytovatele internetu, tam mi naopak rekli, ze si mam poridit wifirouter ( to jsem si nemusel porizovat zakladni desku s timto vybavenim ) ale nikdo mi nezaruci, ze podobny problemy mit nebudu. Takze dekuji za rady a odpovedi. Musim se s tim nejak poprat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.