Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravé tl.na myši

Od: maraton® odpovědí: 6 změna:

Prosim Vás můžete mě poradit.Jsem starší uživatel a cizí jazyk neumím,proto si vždy zkopíruji text a dám si ho do překladače a přeloži mě to ,ale teď mě píše toto a nefunguje mě to u jedněch stránek.Moc předem děkuji

Pravé tl.na myši

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud používáš firefox tak stačí při kliknutí držet klávesu shift a pravý klik bude normálně fungovat

hodnocení

0x

Asi ty stránky zakazují kopírování textu a tak zablokují výběrové menu, které vyskočí po pravém kliknutí tlačítka myši.

enable - umožněno

dissable - neumožněno (zakázáno), nepovoleno, znepřístupněno, vypnuto

doplněno 24.04.23 22:22:

Podobnost v počítačové terminologii je něco jako ON a OFF

pravomys

Stačí stránku uložit a otevřít v textovém editoru nebo jako náhled (F3 v Total Commanderu) a kopírovat jde.

nebo ctrl + alt + r

hodnocení

0x
Stránka má zakázané kopírování textu v dnešní době zcela běžné jestliže chcete překlad existují addony do Firefoxu, které vám přeloží celou stránku

hodnocení

0x
Na klávesnici existuje klávesa pro rozbalení kontextového menu - je vedle pravého CTRL. Ale nevím, jestli na tom webu mají zakázané pravé tlačítko nebo kontextové menu jako takové, nutno vyzkoušet :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]