Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový case pc skříň

Od: kiklop® odpovědí: 8 změna:

Zdravím mám prosbu. Potřebuji novou skříň ale nevím jakou. Mám 6 hardisků a asi 8 věcí na usb. Neporadil by mi někdo co nejlépe koupit? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jiné komponenty tam dávat budete? To by bylo taky docela dobré zmínit třeba jakou základní desku, GPU
hodnocení

Já mám všechno nové. Jenom tu bednu jsem nevyměnil a ted budu muset :)

olinl
hodnocení

0x

Určitě ti s výběrem "bedny"poradí technická podpora Alzy(některé bedny: PC skříně, Case |/... ), CZC, Mironetu, Datartu možná i v PC game shop TOP herní pc pro /... , stačí jim napsat na e-mail, WhatsApp.. Nejdůležitější k výběru case je potřeba znát všechny komponenty, nejen HDD, všechno má své rozměry..

hodnocení

už jsem dostal tip na Fractal Design Define XL R2, Titanium Grey. Děkuji...

hodnocení

0x

Mám skříň Gigabyte Aorus C700 a nemohu si ji vynachválit. Hromada místa na harddisky, grafickou kartu i formát E-ATX, super kvalitní zpracování a je překrásná, úplnej ku*dolap :D.

10 litru za prazdnou bednu? *hej* co v ni mas? strave za 100? ale ne, neber te to jako invektivu, kazdy mame nejakeho konicka kde neumime pocitat *ua* hlavne ze ti dela radost.

meduza
hodnocení

0x

Specifikuj jaký typ disků máš, externí a interní velikosti.

hodnocení

Tak mám vyřešeno. Všem moc děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]