Nejste přihlášen/a.
Nevím,jak mám zabránit neznámým,lajkování mých postů na mém profilu fb.Už jsem se snažila to nastavením upravit,ale pořád se tam vyskytuje ta možnost,že mi to tam lajkuje negativně neznámá osoba,jak na to? Respektive,jak to nastavit se mi nedaří,kde je chyba/neznalost?Díky V.
Na profilu nedávat příspěvky jako veřejné, můžete si zvolit, kdo Vaše příspěvky může vidět, je tam několik možností, takže jen pro přátele. A blba můžete bloknout..
Mám tam nastavení jen pro přátele ,ale to se vztahuje na komentování,nikoliv na emoticons... jsem ho někdy dříve blokla a on lajkuje stále pod tzv.je tam napsáno : "a dalším..." ani nevím,kdo to je
Ano,přesně to je to,co nedokážu vyřešit,aby zmizelo z mých postů možnost : To se mi líbí ..prosím,nějak bojuju,poraďte mi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.