Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabránit neznámým lajkování ,postů na mém profilu fb

Od: vanda* odpovědí: 7 změna:

Nevím,jak mám zabránit neznámým,lajkování mých postů na mém profilu fb.Už jsem se snažila to nastavením upravit,ale pořád se tam vyskytuje ta možnost,že mi to tam lajkuje negativně neznámá osoba,jak na to? Respektive,jak to nastavit se mi nedaří,kde je chyba/neznalost?Díky V.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Na profilu nedávat příspěvky jako veřejné, můžete si zvolit, kdo Vaše příspěvky může vidět, je tam několik možností, takže jen pro přátele. A blba můžete bloknout..

vanda*
hodnocení

Mám tam nastavení jen pro přátele ,ale to se vztahuje na komentování,nikoliv na emoticons... jsem ho někdy dříve blokla a on lajkuje stále pod tzv.je tam napsáno : "a dalším..." ani nevím,kdo to je

smode2
Jste si zcela jistá, že se tak děje i u nově vložených příspěvků? U historických totiž tihle blokovaní zůstávají přesně v této podobě :)
vanda*
hodnocení

Ano,přesně to je to,co nedokážu vyřešit,aby zmizelo z mých postů možnost : To se mi líbí ..prosím,nějak bojuju,poraďte mi

smode2
Takže je to jednoduché: při postování příspěvku nastavte kdo jej může vidět (zcela nahoře: např. Veřejný (to ne), jen přátelé, přátelé kromě... Atd). Nastavíte li jen přátele, je vyloučeno, aby příspěvek viděl (a tedy i lajkoval) někdo jiný než přátelé. Vyřešeno :)
smode2
Mj. z historických postů (není-li to zcela jasné), tyto zablokované odstranit pochopitelně nelze. Ti na Vašem profilu zůstanou v podobě "..a X dalších" vždy. Pak jedině příspěvek odstranit celý :)

zaseja
hodnocení

3x

Já nic nastavené nemám a problémy nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]