Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám takový problém, moje mamka se nemůže přihlásit na svůj Facebook profil a nejsem si jista, zda je vůbec možné se ještě do nějak nějak dostat. Když se chtěla přihlásit do svého profilu svým emailem, který běžně používala, vše jí vyjelo ve vietnamštině a úplně jiný profil s jiným jménem. Do tohoto profilu, který měl vietnamské jméno jsme se přímo nedostali, avšak pouze nám ho facebook nabízel, jako když zadáte špatné heslo. Nahlásili jsme tedy odcizení účtu a během dvou dnů nás to po změně hesla přes její email pustilo do tohoto pochybného účtu. Nejde mi do hlavy, že přes email, který normálně používala je nyní založen tento nový účet s cizím vietnamským jménem a její starý účet Facebook při přihlášení již vůbec nenabízí, přesto její původní účet se dá normálně dohledat, což dokazuje, že stále existuje (Myslela jsem si, že jí původní účet někdo smazal a přejmenoval na tento nový profil s vietnamským jménem). Kdyby mi facebook při přihlašování nabídl její profil a se starým heslem by se mi tam nepodařilo dostat, tak jen dám změnit heslo, avšak jak jsem již výše sdělila, nabízí mi to s jejím emailem stále pouze tento vietnamský profil, do kterého již máme sice přístup, ale k ničemu nám to není. Nemá tedy někdo, prosím, s podobným problémem nějaké zkušenosti? Nevíme ani na koho se obrátit Myslíte, že to jde vůbec nějak ještě zachránit?
Domnívám se, že mamka na něco musela v emailu kliknout (nějaký spam) a někdo se jí na ten účet naboural a napáchal tyto škody.
Předem moc děkuji za případné rady
Moc děkuji za rady, avšak nikde nemohu dohledat kam se mám na podporu obrátit. Centrum nápovědy Facebooku mi sice nabízí možnosti k obnově hesla apod., avšak když nevím ani email, na který ten původní účet mamky přepsali, tak nevím jak to udělat. Proklikala jsem se na tento odkaz facebook.com/... ale bez emailu a tel. čísla, které tam museli přepsat, mi tento odkaz nepomůže. Žádné další rady jsem tam nenašla...Achjo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.