Zdravím, já hloupá chtěla ušetřit peníze a koupila si hacknutý program coreldraw.. nedostala jsem se k úspěšné instalaci, protože balíček neobsahoval sériové číslo. Celý soubor jsem odstranila, vyčistila pc, ale teď se nedokážu dostat přes ofiko instalaci. Když program ofiko nainstaluji a chci se přihlásit existujícím účtem, hlásí mi to neznámou chybu - nedostanu se ani na podporu, protože program není připojen k internetu. Předpokládám, že mi ruší připojení moje špatné rozhodnutí o nainstalování hackuté verze. Existuje nějaký postup, jak to vše vràtit do původního stavu, abych nemusela přeinstalovsvat celý PC? Moc díky - jsem ponaučena :D
Pokud byl hacknuty exe soubor tak buď je nahrazený jiným kterému je fuk, jaký kód vložíš nebo složka k instalaci obsahuje soubor readme, kde je postup instalace a kód. Takhle to holt dopadne když člověk neví co dělá. Teď musíš protáhnout počítač CCleanerem a odkliknout mu funkci vymazání neplatných registrů protože si do nich ta první instalace udělala zápis že už tam ten program instalovaný máš a proto se nová instalace nedokončí
zdfjjj ma nejspis pravdu, bude treba promazat hosts- vzdy se mejte na pozoru pred radami, kdyz vam nekdo radi tu nesmyslnou a zbytecnou aplikac CCleaner.- to uz je ucinnejsi otevrit si doma okno, nez pouzivat tuto zbytecnost.
Jo, a navíc budeš muset nechat počítač vysvětit, kvůli démonům. - - Vyčisti registry Ccleanerem (standardní nastavení), vyčisti vyrovnávací paměť prohlížeče. Restartuj. Zkus instalaci znova.
zdfjjj
Ccleaner jako rada - vtip? Kouknout se do drivers ecs hosts souboru. ale stejnak reinstal OS
Řada programů dnes komunikuje přes internet. Hacknutý software se tomu snaží zabránit. Například tak, že do souboru hosts zapíší přesměrování této komunikace. Je potřeba se do toho souboru podívat a je-li tam něco takového, smazat to. Postupy jsou na internetu, nemá cenu to opisovat.
Zkuste program odinstalovat Revo Uninstallerem. Vraťte systém na datum před první instalací pomocí bodu obnovení. Nejúčinnější, ale nejspíš pozdní rada je mít aktuální zálohu pracovního disku. Ta stovka za starý disk se vrátí při první chybě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.