Nejste přihlášen/a.
Zdravím, já hloupá chtěla ušetřit peníze a koupila si hacknutý program coreldraw.. nedostala jsem se k úspěšné instalaci, protože balíček neobsahoval sériové číslo. Celý soubor jsem odstranila, vyčistila pc, ale teď se nedokážu dostat přes ofiko instalaci. Když program ofiko nainstaluji a chci se přihlásit existujícím účtem, hlásí mi to neznámou chybu - nedostanu se ani na podporu, protože program není připojen k internetu. Předpokládám, že mi ruší připojení moje špatné rozhodnutí o nainstalování hackuté verze. Existuje nějaký postup, jak to vše vràtit do původního stavu, abych nemusela přeinstalovsvat celý PC? Moc díky - jsem ponaučena :D
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Teď musíš protáhnout počítač CCleanerem a odkliknout mu funkci vymazání neplatných registrů protože si do nich ta první instalace udělala zápis že už tam ten program instalovaný máš a proto se nová instalace nedokončí
nous®
1x
zdfjjj ma nejspis pravdu, bude treba promazat hosts- vzdy se mejte na pozoru pred radami, kdyz vam nekdo radi tu nesmyslnou a zbytecnou aplikac CCleaner.- to uz je ucinnejsi otevrit si doma okno, nez pouzivat tuto zbytecnost.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]