Nejste přihlášen/a.
Přestala mi fungovat aplikace Lidl plus, aktualizovat nejde protože vyžaduje vyšší verzi androidu. Nejde už ani otevřít takže ani zobrazit kartu, dá se k mé kartě dostat nějak jinak, aspon kopii aby byla použitelná na pokladně?
No já to tak mermomocí nechci, ani nemám nějaký pravěký tlačítkáč, mám Samsung cca 7 let. Ok není nejnovější beru že si na něm nezahraju novější top hry, ale aby nerozjel s prominutím blbou apku na zobrazování plastové kartičky a papírových letáků?
Nechápu myšlení jejich ajtáků nebo vedení že jim nevadí že tím ztrácejí zákazníky, já kvuli tomu začal nakupovat zase v Tescu někdy Albertu naštěstí je tu víc obchodů v okolí.
2 martincakl, my snad mame spolecneho tatinka? Delam to presne tak, vytiskl jsem mu muj QR kod a on se s nim chlubi na pokladne a sbira mi utratu, abych na konci mesice dostal srandovni slevu. Komicke je, ze vyse slev a benefitu nevynahradi praci a usili studovanim nabidky, mazanim nevyhernich losu a aktivaci nesmyslnych kuponu. Vyhoda je spis usmevna, ne ze by zasytila hladoveho. Ja mam jinak tu kartu nahranou v google penezence spolu s ostatnima a vetsinou tasim jenom to abych nemusel po 50sate potvrzovat obchodni podminky, ktere se meni s kazdou aktualizaci aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.