Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Lidl

Od: lidl odpovědí: 4 změna:

Přestala mi fungovat aplikace Lidl plus, aktualizovat nejde protože vyžaduje vyšší verzi androidu. Nejde už ani otevřít takže ani zobrazit kartu, dá se k mé kartě dostat nějak jinak, aspon kopii aby byla použitelná na pokladně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přes telefon s vyšší verzí Androidu. Na tom vašem už se nechytnete.

hodnocení

0x
Což o to, pokladna naskenuje kód klidně i z papírové vizitky. Jen budete mít problém s aktivací kuponů a slev, protože to bez mobilu tak nějak neuděláte.
Můj tatínek to takto mermomocí chtěl, také má telefon pouze obyčejný. Ale slevy atd. mu musím dělat přes svůj telefon.
lidl
hodnocení

No já to tak mermomocí nechci, ani nemám nějaký pravěký tlačítkáč, mám Samsung cca 7 let. Ok není nejnovější beru že si na něm nezahraju novější top hry, ale aby nerozjel s prominutím blbou apku na zobrazování plastové kartičky a papírových letáků?

Nechápu myšlení jejich ajtáků nebo vedení že jim nevadí že tím ztrácejí zákazníky, já kvuli tomu začal nakupovat zase v Tescu někdy Albertu naštěstí je tu víc obchodů v okolí.

2 martincakl, my snad mame spolecneho tatinka? Delam to presne tak, vytiskl jsem mu muj QR kod a on se s nim chlubi na pokladne a sbira mi utratu, abych na konci mesice dostal srandovni slevu. Komicke je, ze vyse slev a benefitu nevynahradi praci a usili studovanim nabidky, mazanim nevyhernich losu a aktivaci nesmyslnych kuponu. Vyhoda je spis usmevna, ne ze by zasytila hladoveho. Ja mam jinak tu kartu nahranou v google penezence spolu s ostatnima a vetsinou tasim jenom to abych nemusel po 50sate potvrzovat obchodni podminky, ktere se meni s kazdou aktualizaci aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]