Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Široký obraz na monitoru Poradte.cz

Od: jaraz® odpovědí: 6 změna:

Jestliže otevřu stránku Poradny "nevejde" se mi na pravé straně posuvník a musím "minimalizovat "ikonou v pravém horním rohu monitoru a potom se tam objeví. Vím,že jde i posouváním myší,ale nemám v ruce cit a tak mi to nevyhovuje. Nikde v nastavení jsem nic nenašel,poradíte jestliže existuje možnost. Děkuji

doplněno 16.04.23 10:57:

Omlouvám se, nejedná se jen o Poradnu,ale všechny stránky,takže problém asi bude v prohlížeci - Goole. Nějaké nastavení?abych nemusel vždy klikat na zmenšení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zmáčknu současně Ctrl Alt a kolečkem na myši si upravím velikost, poté to tak zůstane.

jirib
hodnocení

6x
Jaké máte rozlišení plochy monitoru?
Většina webů má nastaveno většinou vyšší rozlišení...problémy mohou být třeba u 800x600...nebo u Lojzy s 380řádky...

hodnocení

0x

V jakém prohlížeči je problém?

Omluva za přispěvek-přehlédl jsem google(jinak já ho nepoužívám)ale nastavit velikost textu v ,,nastavení-písmo"

hodnocení

Děkuji všem,ale bohužel :

-velikost textu je 100 %, použitím rady Maky zvětším text ,ale posuvník zůstane stále stejně úzký

-rozlišení je 1600x1200

kouknu co to udělá v Edge

hodnocení

u egde pokud je zapnutý boční panel,tak to jde ovládat lépe. tak uvidíme,v mém věku je už docela problém učit se něco nového *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]