Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc zaseknutý na restartování

Od: swey odpovědí: 10 změna:
Dal sem restartovat můj pc od té doby je neustále zaseknutý na restartování

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podržte delší dobu tlačítko vypínače. PC by se měl natvrdo vypnout.

111®

nevypne se natvrdo, to je omyl protože zdroj je pod proudem.., natvrdo se vypne síťovým vypínačem, nebo vytažením ze zásuvky.

Možná chybně napsána slova, ale ten postup tam je správný. Vypnutí vytažením ze zásuvky nebo spíše vypnutím spínače zdroje by následovalo při neúspěchu.

Spíš čekám, co bude následovat ze strany tazatele - nebootuje, co mám dělat?

111:
Můj PC funguje tak, že když spínač na čelní straně stisknu, PC se vypne standardní procedurou, pokud PC z nějakého důvodu nereaguje, tak je nutno spínač cca 10 sekund podržet a PC se vypne natvrdo. Stejný výsledek samozřejmě dá i vypnutí síťového vypínače vzadu na zdroji, nebo vytažení ze zásuvky.

111®
Tak i to je dobré tazateli sdělit jelikož netušíme jaký systém má

hodnocení

0x

Díky za informaci !

111®
hodnocení

0x

tak ten zásek odstraň, stačí vyndat sekyru..

swey
hodnocení

Byl bych rád kdyby mi někdo mohl jakkoliv pomoci :).
olinl
Vypni vypínač na bedně(na zdroji) nebo odpoj šňůru 230Volt z počítače, vytáhni baterii BIOSu a po minutě ji tam vrať, zapoj zpět elektriku a zkus počítač zapnout. Sice neuvádíš Operační Systém, Windowsy většinou naběhly po restartu nebo dvou sami-pokud není vadná RAM paměť nebo něco na desce, to by si musel potom přejít na vylučovací metodu..

111®
hodnocení

0x

tak PC brutálně vypni ze zdi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]