Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Powerline funkčnost

Od: fdg odpovědí: 4 změna:

Ahoj mám dotaz ohledně Powerline.

Nedávno jsem o této vychytávce slyšel, a musím říct že by se mi to fakt hodilo, ale chci mít jistotu že by mi fakt fungovalo. Mám rodinný dům a jen jeden rozvaděč a potřeboval bych to dotáhnout z routeru ke 3 různě rozmístěným zařízení, vzdálenost je do 300m, bude to fugovat? A jaké máte zkušenosti, není lepší bezdrát?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rrt
hodnocení

2x

Jistota je leda smrt.

Jediná možnost je vyzkoušet to, každopádně pokud máte 3 fáze, tak budete muset asi ty 3 cílové zařízení hodit na jednu fázi...

vibe2*
hodnocení

0x

Maximální vzdálenost u Powerline je 300 m (měřeno po drátech) - ale skutečně máte tak velký dům?

indu

Tazatel píše, že "vzdálenost je do 300m," tzn., že to může být třeba i 20, 30, 50 m což je všechno do 300 m.

indu
hodnocení

0x

Pokud má tazatel v domě rozdělené 3 fáze tak to s powerline může mít problém. Nešlo by to vyřešít přes WiFi i když powerline asi by byl lepší? Nejlepší řešení by bylo natáchat všude kabel, ale chápu, že ne každému se chce vrtat stěny a tahat třeba různě desítky metrů kabelu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]