Nejste přihlášen/a.
Při zapnutí počítače se náhodně nepřipojí myš.
Zkusil jsem změnit USB port nepomáhá to.
Ovšem pokud u zapnutého počítače myš odpojím a znovu připojím tak už je připojena.
Je vina ze 100% myš?
Ideální je softwarově vyčistit Oper. Systém, případně ho upgradovat a na konec RESTART. Také mi zlobí občas počítačová myš(má elektronické přepínání citlivosti snímání optického senzoru, tam by mohl být důvod), děje se to u prohlížeče Edge když koukám např. na www.seznam.cz, mám ale připojenu pro jistotu i starší "hloupou" myš a ta funguje vždy.
100% je pouze smrt
sežeň si jinou myš a tu vyzkoušej
může to být nečistota v konektorech, může to být studený spoj v konektoru i v notebooku, může to být softwarový, může to být cokoliv.
předpokládám že myš nesvítí...
Já se setkal i s tím, že postižený měl periferii připojenou do USB hubu a nestačil napájecí proud
slavo: ahoj,děkuji a nazdar.
Proč hned ze 100% myš? Zkus jinou.Nebo si ji nech a kup nový PC.Co bude asi lacinější? Myš za stovku nebo PC za pár stovek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.