Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém se samovolný otevíráním programů a to každou vteřinou.. Začalo to otevíráním WM playerem, tak jsem ho smazal, začal se otevírat další program GoG Galaxi z hlavního panelu. Tak jsem vrátil Windows do továrního nastavení, vymazal jsem všechny svoje programy.. a stejně mi teď vyskakuje hudba Groove od Windows.., že mám problém i napsat tento text... !
Můžete mi poradit, jak to zastavit? Mám někde virus? Všechno jinak fungovalo na jedničku..!
Děkuji za radu!
Miky
Ahoj, děkuji za radu. Vyzkoušel jsem, ale žádný antivirus nic nenašel. Přišel jsem na to, že program, v této chvíli Hudba groove, se otevírá při použití některých kláves. Jako je shift, a některá písmena z horní části klávesnice, jako je í,é,ý. Včera se mi otevíral program i při sledování O2 TV, bez použití klávesnice..Dá se s tím něco vymyslet, nebo musím přeinstalovat systém. V tom případě se zeptám, seženu zdarma přeinstalaci Win 10 64bit? Teď v sobotu online?
Osobně bych podezíral nejvíc ten GoG Galaxi. To bude hrozné svinstvo.
Odinstalovat, a možná i potom se vám ještě bude nějak mstít.
GogGalaxy je klient služby GOG.com. Kteří poskytují hry bez DRM (Digital restriction managment). Takže něco jako Steam ale budou obsahovat méně bordelu. Naopak bych doporučoval hry shánět právě tam protože si od každé hry lze stáhnout offline instalátor a takto zakoupené hry už ti nikdo nikdy nevezme ani kdyby se někdo rozhodl vypnout servery pro DRM ověření hry (jako třeba Windows Live).
anon65534: jo? Tak to je dobrá zpráva!
Chtěl jsem si sosnout Alwas Awakening a zahrát na PC, jenže toho goga jsem se nějak leknul.
pokud má win aktivované, tak při přeinstalaci žádný klíč nepotřebuje, jen musí instalovat stejnou verzi win.
Hledal bych v plánovači úloh. Tam se totiž skrývá různá havěť. Ale taky spousta věcí, na které neni radno šahat (od doby, co jsem provedl nějakou čistku už nemám na hlavním panelu tlačítko pro bezpečné odebírání flešek a mám podezření, že od té doby, co jsem toho smazal víc, než jsem měl, právě tady).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.