Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit.
Mám v telefonu v prohlížeči nějaké záložky, jiné záložky mam zase v PC.
Chtěl bych je mít stejné i se změnami jak v PC tak v telefonu, dává to smysl? Jde to nějak nastavit? Musím mít stejný prohlížeč? V telefonu mám totiž prohlížeč Chrom a v PC Mozilu.
Jde pak ještě udělat nějaká složka, kde bych měl sdílené věci jako fotky a různé soubory v PDF sdílené taky v telefonu a v PC? Když bych něco upravil třeba v telefonu, změnilo by se to i v PC a naopak.
Děkuji
chtěl bych se poradit.
Mám v telefonu v prohlížeči nějaké záložky, jiné záložky mam zase v PC.
Chtěl bych je mít stejné i se změnami jak v PC tak v telefonu, dává to smysl? Jde to nějak nastavit? Musím mít stejný prohlížeč? V telefonu mám totiž prohlížeč Chrom a v PC Mozilu.
Jde pak ještě udělat nějaká složka, kde bych měl sdílené věci jako fotky a různé soubory v PDF sdílené taky v telefonu a v PC? Když bych něco upravil třeba v telefonu, změnilo by se to i v PC a naopak.
Děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
zdenda*
Dobře, když budu používat prohlížeč od googlu, tak jak to udělat? A jak to úložiště?
To bych se musel na PC pokaždé se přihlašovat, když budu chtít nějaký soubor číst nebo upravovat?
To bych se musel na PC pokaždé se přihlašovat, když budu chtít nějaký soubor číst nebo upravovat?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]