Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Epson - žádné barvy

Od: vm odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám tiskárnu Epson DX7400 a po zapnutí se rozsvítí oranžová kontrolka u symbolu kapky. Když chci něco vytisknout tak se na PC objeví zpráva že je potřeba vyměnit kazety. Když několikrát zmáčknu tlačítko stop u té svítící kontrolky, tak pak zhasne a můžu tisknout. Když ale tiskárnu vypnu a znova zapnu, tak se to zase rozsvítí. Jinak kazety jsou ještě tak z poloviny plné. Jinak tiskne normálně. Nevíte někdo v čem je problém?
Tiskárna Epson - žádné barvy

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

2x
Problém může být v samotných "kazetách", které špatně detekují svojí hladinu inkoustu. Často se to stává u repasovaných neoriginálních cartridgí, které jsou znova plněné. Měl jsem stejný problém. Buďto jsem koupil neoriginální cartridge a občas nějaká blbla, nebo jsem šel do originálu, které kupodivu nezasychaly a fungovaly 100% správně, ale zaplatil jsem za ně 2 - 3x tolik. Nakonec vyřešeno koupením jiné tiskárny s plnitelnými nádržkami. Škoda, že jsem to neudělal dříve. Už jí máme přes rok a barvy jsou na 90% a černá na 40% a to jsme tiskli fakt hodně. Cartridge bych už určitě 1x měnil...

hodnocení

0x
Epson je nejhorší tiskárna. Špatně rozeznává neoriginální plnitelne kazety, originály neumí vyčerpat celé. I když člověk chce tisknout černobíle a chybí jiná barva,tak nelze..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]