Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP3 přehrávač v mobilu

Od: richh odpovědí: 3 změna:
Zdravím.
Mám v mobilu MP3 přehrávač, a občas si všimnu, že se mi sama od sebe smaže nějaká skladba.
Neví někdo čím to může být?..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Uveď alespoň značku telefonu, ideálně i typ, případně i Oper. Systém.. Nejdřív vyzkoušej RESTARTOVAT telefon(u starších a jednoduchých typů telefonů může být restart nahrazen vytažením baterie a nandáním zpět, případně zapnutím a vypnutím) a poté zkontroluj skladby, jestli nenaskočily zpět. Může to být způsobeno i softwarovým čištěním telefonu-kdy se mažou zdvojené položky nebo nepoužívaná data/položky. Pokud si do toho telefonu můžeš vložit SD kartu, tak na tu si nahrávej skladby, ty by mizet neměly.

richh
hodnocení

S tou SD kartou toje dobrý nápad, ale zase nemůžu najít žádný MP3 přehrávač ,který mi tu hudbu s SD karty otevře.
Většinou když chci něco pustit z SD karty ,tak musím jít přes správce souborů, a tam to najít ,toje dost otravné.
111®

otravné to je pokud si nevytvoříš Play list..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]