Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojité překryté ikony

Od: perikles* odpovědí: 10 změna:

Po nainst. GChrome do W8 se mi na ploše objevily původní ikony PŘEKRYTÉ ikonou v podobě bílého "listu papíru". Především u "tento poč.", "jed. CD-ROM" a i u orig. ikon jiných programů - u klasických žlutých složek ne... Viz obr. Co s tím?

doplněno 29.11.12 12:18:

omlouvám se za špatný obr.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Mohl byste prosím vložit obrázek, na kterém bychom něco viděli?

perikles*
hodnocení

2. pokus o obrázek

doplněno 29.11.12 16:25:

sry, nevím, proč se tady zobrazí jen toto...

Dvojité překryté ikony
perikles*
29.11.12 17:10
hodnocení

3. pokus

Dvojité překryté ikony #2
perikles*
hodnocení

mohu poslat z perucky@gmail.com, díky

iz*

Nejde-li obrázek vložit sem, umístěte jej někde v internetu a sem pak na něj vložte odkaz.

doplněno 30.11.12 19:39:

To je zvláštní, vypadá to, že se Vám jedna ikona několikrát opakuje. Máte ikony zarovnány nebo uchyceny k mřížce? Zkusil jste jednu z překrývajících se ikon přetáhnout myší jinam?

Jako další možnost bych zkusila na ikonu kliknout pravým tlačítkem myši, z kontextového menu vybrat vlastnosti a změnit ikonu. Pokud by se list objevil i u změněné ikony, zkusila bych ještě zástupce smazat a vytvořit nové.

Jestli mne ještě něco napadne, vrátím se.

perikles*

To vše jsem vyzkoušel... Zkusím zítra přeinstalovat ten Chrom, aha - až díky vám mi došlo, že to "dělá" jen u zástupců. Díky

perikles*
hodnocení

luke237
Hlavne ze se to podarilo vyresit (viz nize). Jinak sem pro archivni ucely pridam zmensenou a oriznutou podobu puvodniho stavu.
Dvojité překryté ikony #3

farrell
hodnocení

0x

Vypadá to, jakoby chyběly "malé" ikony, jako např. ikonka šipky u zástupců - ve win jsou to dvě překryté ikony.

perikles*

Nejsem doma, zítra na to kouknu. Myslím, že mám dokonce přes TuneUp zrušené zobrazování "zástupcovských" šipek. Ď

doplněno 02.12.12 09:49:

No je to NAOPAK, "zrušil" jsem zobrazení "šipek" a ta bílá ikona zmizela, bůhví zda zda to mělo spojitost s instalací Chromu, ale objevilo se to hned poté... díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]