Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napadení facebooku

Od: klesti odpovědí: 4 změna:
Dobrý vecer,přišla mi na messenger zpráva od známé,od které ja nemám telefonní číslo,že ji mám poslat své telefonní číslo.Tak jsem ji ho poslala.Pak mi od ní přišla zpráva,že hraje s přáteli v soutěži o nějakou výhru.Asi to byla večeře.A že mi dojde sms,abych ji poslala 8-místny kód z té sms a svůj e-mail.To jsem také udělala.A asi za 2 hodiny mi napadli facebook a rozesílali pod mým jménem samou sms,co mi přišla od té zname,že chci telefonní číslo.Zajima mě,jaké jsou rizika.Internetove bankovnictví nemám nikde zadané.Hrozi mi něco?Kam zajít?Děkuju za jakoukoli odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ach jo *zed* jsou toho plné zprávy, internet, všude plno varování, aby to lidé nedělali, přesto se stále najdou hlupáci, kteří na to skočí? Bodejť by se podvodníkům nedařilo... novinky.cz/...

hodnocení

7x
Tak oni si vzali Váš email a telefonní číslo do bankovnictví se přihlasujete úplně jinými údaji, ne? A pokud nikde na Messengeru jste nezadávál/a Vaše údaje od IB, karty apod. Tak Vam víceméně nic nehrozí (Jestliže ano, zajděte do banky nebo zavolejte a optejte se na možnosti) Na emailu pokud to jde změnit heslo (na nějaké dosti silné velké, malé písmena, čísla, znaky)

hodnocení

2x

Pro jistotu zajít do banky a zeptat se.
Každopádně jste přišla o svůj facebook a musíte si založit nový.

Shodou okolností mi tento týden přišlo to samé od kamaráda. Já na to neskočil a zavolal mu. Je to počítačově vzdělaný člověk, který na nic podezřelého neklikal a nikam nikomu nic neposílal. I přes to mu někdo byl schopný ukrást účet na Fcb.

asdp
hodnocení

0x

Jestli tomu správně rozumím, udělila jste přístup k vašemu účtu jiné osobě. Co bylo napsáno v té sms? Ověřovací kód pro přihlášení do FB? Zapomenuté heslo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]