Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rozhoduji se mezi dvěma notebooky - Dell Vostro 16 5625 Ryzen 5 - 16GB - 512 SSD - HP ProBook 455 G9 Ryzen 5 - 16GB - 512 SSD jde mě o kvalitu displeje a poruchovost, jde o běžnou práci na internetu + vnučky škola. Pokud má někdo zkušenost - díky
Já jsem zase zastánce HP...takže dávám hod Pro Booku...je celokovový..nebo aspoň býval..nevím jak ten model G9
Ta HP 455 G9 má kombinaci kov-plast a právě se říká že HP odchází zákl. desky, nevím co je na tom pravdy- záruka je také 3 roky a servis podobný Dellu. Proto jsem volil Ryz 5 ohledně topení
Tak daleko jsem se s HP ani nedostal. Notebook HP jsem vrátil prodejci jako nefunkční zhruba dvě hodiny na to, co jsem ho přebral. HP hardware ale za to úplně nemohl. Problém byl v HP jako ve firmě. Objednal jsem notebook který měl mít win10, ale dodán mi byl s win11. Při instalaci specializovaného sw pro programování PLC pak Win11 zhavaroval a notebook už nenaběhl a nezvládl ani obnovu systému.
asi vadný kus..Já už mám 2 generační model a nemůžu si stěžovat...ale je fakt, že čekám kdy mi odejde i tento...pak nevím co budu dělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.