Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku

Od: fandaporadny odpovědí: 8 změna:

Zdravím, rozhoduji se mezi dvěma notebooky - Dell Vostro 16 5625 Ryzen 5 - 16GB - 512 SSD - HP ProBook 455 G9 Ryzen 5 - 16GB - 512 SSD jde mě o kvalitu displeje a poruchovost, jde o běžnou práci na internetu + vnučky škola. Pokud má někdo zkušenost - díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x
Vzal bych Dell, protože v případě problému přijede servisák k vám. Ovšem nikdy jsem tu službu použít nemusel takže osobní zkušenost mám akorát tu, že je to jedno.
fandaporadny
hodnocení

O tom Dellu uvažuji také že má větší obrazovku ale je napsáno někde IPS panel někde VA tak nevím. Ten HP má IPS panel , tady u nás v obchodech tyto typy nejsou, tak to nemohu porovnat

krtek6
hodnocení

0x

Já jsem zase zastánce HP...takže dávám hod Pro Booku...je celokovový..nebo aspoň býval..nevím jak ten model G9

fandaporadny
hodnocení

Ta HP 455 G9 má kombinaci kov-plast a právě se říká že HP odchází zákl. desky, nevím co je na tom pravdy- záruka je také 3 roky a servis podobný Dellu. Proto jsem volil Ryz 5 ohledně topení

Tak daleko jsem se s HP ani nedostal.*smich* Notebook HP jsem vrátil prodejci jako nefunkční zhruba dvě hodiny na to, co jsem ho přebral. HP hardware ale za to úplně nemohl. Problém byl v HP jako ve firmě. Objednal jsem notebook který měl mít win10, ale dodán mi byl s win11. Při instalaci specializovaného sw pro programování PLC pak Win11 zhavaroval a notebook už nenaběhl a nezvládl ani obnovu systému.

krtek6

asi vadný kus..Já už mám 2 generační model a nemůžu si stěžovat...ale je fakt, že čekám kdy mi odejde i tento...pak nevím co budu dělat

to nebylo vadným kusem, ale nekompatibilitou staršího sw a systému win11. U HP byla chyba jen v tom, že mi dodali něco co jsem nechtěl právě z těchto důvodů. A fakt se mi nechce kupovat jen kvůli win11 novější progamovací sw za 9tis.

fandaporadny
hodnocení

Díky všem za odpovědi :) uvažuji na ten Dell, i když *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]